jueves, 17 de junio de 2010

convocat el V Premi VAE de Narrativa Científica Universitat de València Estudi General

1. PARTICIPANTS:

Podrà participar-hi qualsevol persona, sense limitació d'edat, nacionalitat o lloc de residència.

2. CARACTERÍSTIQUES DE LES OBRES:

Les obres participants han de ser originals i inèdites.

Poden optar a aquest premi totes les narracions escrites en valencià, en castellà, anglès o francès, la temàtica de les quals es base, descriga, desenvolupe o incloga, en certa manera, els avanços científics i/o tecnològics de qualsevol branca del coneixement, amb una extensió mínima de 100 fulls i màxima de 200 fulls DIN A4, mecanografiats a dos espais per una sola cara. Cal fer constar en la coberta la llegenda "Opta al V Premi VAE de Narrativa Científica de la Universitat de València Estudi General de Burjassot".

La presentació d'una obra comporta, així mateix, que l'autor no té compromesos els seus drets d'edició i que no ha estat presentada a cap altre concurs pendent d'adjudicació.

Las bases i els llistat de les obres admeses també es poden consultar a les següents adreces:   www.imcjb.net , www.burjassot.orgwww.valencia.edu/cdciencia.

.......................

Resta de les bases :     Bases Edició 2010 

+informació:  http://www.uv.es/cdciencia

Càtedra de Divulgació de la Ciència
Universitat de València
Gabinet de Política Científica
campus de Blasco Ibáñez
C/ Amadeu de Savoia nº 4 2a planta
46010 València
Tel. 96-3395000
Fax 96-3395008
http://www.valencia.edu/cdciencia


Vostè rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario