miércoles, 23 de noviembre de 2011

La Festa de la Ci=?ISO-8859-1?Q?=E8ncia_al_Bot=E0nic?=

Aquesta vesprada el Botànic continua el seu cicle de xerrades dedicat a l’Any dels Boscos amb la conferència Fes del teu jardí un bosc mediterrani. Jordi Domingo, Tècnic de projectes de la Fundació Global Nature i de l'oficina tècnica d'Avinença, i que ha treballat a FUNDEM, tractarà els avantatges de l’ús de planta autòctona a la jardineria. Serà a l’Auditori Joan Plaça a les 19h.

 A més, no es perdeu aquest diumenge 27 la Festa de la Ciència al Botànic, d’11 a 14h. Organitzada per la Càtedra de divulgació científica i desenvolupada pel Gabinet de Didàctica del Jardí, té preparada una jornada de portes obertes amb visites guiades, tallers, jocs, i moltes coses més, com la possibilitat de visitar la mostra de fotografia de natura Wildlife Photographer of the year 2011, i Boscos Encapsulats, la intervenció artística d’Ana Donat.

 I per als amants de la música, el mateix dia a les 12h, l’Auditori Joan Plaça acull un concert gratuït de clàssica organitzat per l’Aula de música de la Universitat.  Peces de Mozart i Brahms, entre altres, interpretades per a orquestra i piano.

 www.uv.es/jardibotanic  

 

**

 

Esta tarde el Botánico continúa su ciclo de charlas dedicado al Año de los Bosques con la conferencia Fes del teu jardí un bosc mediterrani. Jordi Domingo, Técnico de proyectos de la Fundación Global Nature y de la oficina técnica de Avinença, y que ha trabajado en FUNDEM, tratará las ventajas del uso de planta autóctona en la jardinería. Será en el Auditorio Joan Plaça a las 19h.

Además, no os perdáis este domingo 27 la Fiesta de la Ciencia en el Botánico, de 11 a 14h. Organizada por la Cátedra de divulgación científica y desarrollada por el Gabinete de Didáctica del Jardín, tiene preparada una jornada de puertas abiertas con visitas guiadas, talleres, juegos y muchas cosas más, como la posibilidad de visitar la muestra de fotografía de naturaleza Wildlife Photographer of the year 2011, y Boscos Encapsulats, la intervención artística de Ana Donat.

 Y para los amantes de la música, el mismo día a las 12h, el Auditorio Joan Plaça acoge un concierto gratuito de clásica organizado por el Aula de música de la Universidad. Piezas de Mozart y Brahms, entre otros, interpretadas para orquesta y piano.

 www.uv.es/jardibotanic  

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario