lunes, 23 de abril de 2012

[acip] ACTUALTEC AL CAMPUS

 

VI JORNADA D'OCUPACIÓ DE L'UJI

Vols tenir l'oportunitat de deixar el teu currículum en ACTUALTEC?

El pròxim 27 d'abril es celebrarà OCUPARTY, on l'empresa  ACTUALTEC realitzarà una presentació corporativa de la seva entitat. Aquesta tindrà lloc en l'Aula magna de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals  (TD0301CC), de 9:30 a 10:00.

Informació sobre ACTUALTEC

Descripció de l'empresa: Actualtec ofereix, des de la marca comercial Actualmed, solucions tecnològiques avançades en el tractament i gestió d'imatge mèdica digital per al diagnòstic mèdic.

Polítiques de selecció: Busquem incorporar personal jove, innovador i amb moltes ganes d'aprendre, l'excel·lència i qualitat en el treball és una de les característiques principals que els nostres clients necessiten.

Desenvolupament professional en l'empresa:  A més de la formació contínua, oferim un entorn jove i molt professional als acabats d'incorporar. La progressió en l'empresa és contínua i periòdica segons la vàlua.

Perfil de les titulacions a les quals va dirigida la presentació: Enginyeria Informàtica, Enginyeria Tècnica Informàtica de Gestió, Enginyeria Tècnica Informàtica de Sistemes, Grau en Medicina, Publicitat i Màrqueting.

Titulacions que s'han de contractar en el futur: Informàtica, Màrqueting i Medicina.

Perfils professionals i llocs de treball: Disposem d'Enginyers en Informàtica, dissenyadors i programadors. En l'actualitat no disposem de cap procés de selecció obert, però esperem obrir pròximament.

APUNTA'T


No hay comentarios:

Publicar un comentario