lunes, 23 de abril de 2012

[acip] TORRECID AL CAMPUS



VI JORNADA D'OCUPACIÓ DE L'UJI

Vols tenir l'oportunitat de deixar el teu currículum en TORRECID?

El pròxim 27 d'abril es celebrarà OCUPARTY, on l'empresa TORRECID realitzarà una presentació corporativa de la seva entitat. Aquesta tindrà lloc en l'Aula magna de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals  (TD0301CC), de 11:00 a 11:30.

Informació sobre TORRECID

Descripció de l'empresa: Torrecid és un grup empresarial multinacional amb seu central a l'Alcora (Castelló), dedicat a subministrar productes, serveis, solucions i tendències de futur per al sector ceràmic (taulellets, vaixelles, sanitaris) i per al sector del vidre.

El grup Torrecid va centrar l'activitat en els seus inicis en la fabricació i distribució de frites i esmalts ceràmics. Progressivament ha anat ampliant el seu camp d'actuació als colorants ceràmics, matèries primeres, mineria, metalls preciosos, boles i revestiments d'alúmina d'alta densitat i, més recentment, a la tecnologia d'injecció digital de tintes ceràmiques.

La trajectòria del grup Torrecid, presenta una ràpida expansió tant en l'àmbit comercial com en el tecnològic, la qual cosa l'ha permès aconseguir el lideratge mundial en el seu sector. Prova d'això és la seua implantació en la majoria de països on es fabriquen paviments i revestiments ceràmics a través de les seues filials: Torrecid Itàlia, Torrecid Portugal, Torrecid Mèxic, Torrecid Brasil, PT Torrecid Indonèsia, Torrecid Xina, Torrecid U.K, Torrecid Tailàndia, Torrecid Polònia,Torrecid Taiwan, Reimbold & Strick, Reimbold Strick Itàlia, CCT Portugal, CCT Colors Ceràmics de Tortosa, Torrecid Índia, Torrecid El Marroc, Torrecid Turquia i Torrecid Vietnam, Torrecid Rússia, als quals s'ha afegit el 2011 Torrecid Colombia y Torrecid Dubai.

Aquest creixement es veu consolidat amb la integració en el grup Al-Farben, fabricant de colorants ceràmics, Eracles fabricant de boles i revestiments d'alúmina d'alta densitat, Chilches Materials processador de matèries primeres, Glazura i Surcotech fabricants d'esmalts, colors i metalls preciosos, Wandegar 2001, líder en sistemes de fatxades ventilades i Digitile Service Ceramic, fabricant de tintes per a sistemes d'injecció.

 

Polítiques de selecció: en TORRECID seleccionem joves acabats de titular, sense experiència però amb il·lusió i ganes de progressar professionalment. Persones amb ambició, lideratge, iniciativa, energia i dinamisme i orientació a resultats.

 

Desenvolupament professional en l'empresa:  TORRECID ha anat creixent gràcies a les persones que s'integren en la plantilla. Els titulats recents es van formant en l'empresa i van ascendint en la mesura que la seua ambició i les seues possibilitats ho permeten. Els ascensos són coberts sempre per persones de la mateixa organització, de manera que per a un titulat recent és possible anar ascendint fins a aconseguir qualsevol lloc en l'organització, incloent-hi la gerència del Grup.

 

Perfil de les titulacions a les quals va dirigida la presentación: Llicenciatura en Química, Enginyeria Química, Llicenciatura en ADEM, Diplomatura en Ciències Empresarials, Llicenciatura en Dret, Enginyeria Industrial i Enginyeria Tècnica Industrial.

 

Titulacions que s'han de contractar en el futur: Grau en Química, Grau en Enginyeria Química, Grau en ADEM, Grau en economia, Grau en Dret.

 

Perfils professionals i llocs de treball: TORRECID S.A. té previst contractar en 2012 a 20 persones de les següents titulacions: Tècnic@s Comercials d'Exportació, Tècnic@s d'Administració i Finances, Investigador@s i Advocats, Tècnic@s de Fabricació i Tècnic@s de Manteniment.

 

APUNTA'T

No hay comentarios:

Publicar un comentario