lunes, 23 de abril de 2012

[acip] IB10 A OCUPARTY

 

VI JORNADA D'OCUPACIÓ DE L'UJI

Vols tenir l'oportunitat de deixar el teu currículum a IB10?

El pròxim 27 d'abril es celebrarà OCUPARTY, on l'empresa IB10 realitzarà una presentació corporativa de la seva entitat. Aquesta tindrà lloc en l'Aula magna de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals  (TD0301CC), de 10:30 a 11:00.

Informació sobre IB10

Descripció de l'empresa: Empresa destinada a la construcció de tot tipus d'obres, la direcció tècnica i gestió integral de tot tipus de projectes. El camp principal de treball es el de Project and Facility Management.

 

Polítiques de selecció: joves titulats. No importa l'edat ni l'experiència.

 

Desenvolupament professional en l'empresa: Realització del control tècnic i econòmic de les obres. Disseny i propostes de distribució i decoració en reformes de vivendes, seguiment de les obres, amidaments i certificacions, etc.

 

Perfil de les titulacions a les quals va dirigida la presentación/Titulacions que s'han de contractar en el futur: Arquitectes Tècnics i Enginyers d' Edificació.

 

Perfils professionals i llocs de treball: Coneixements en software de disseny amb 3D i programes BIM. Disseny i dibuix de plànols i axonomètriques.

 

APUNTA'T

 

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario