miércoles, 30 de enero de 2013

[ESCRIU-ME] No us podeu perdre Harket, al Mi calet, i el Tastalleng=?utf-8?Q?=C3=BCes?=

Si no veieu bé el missatge seguiu aquest enllaç.
 

 

Teatre

 

 

Organitza: Companyia Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 

 

Harket [protocolo]

Text i direcció: Juan Pablo Mendiola

Amb Cristina Fernández

Companyia Panicmap

Del 25 de gener al 3 de febrer de 2013

Consulteu els horaris

Teatre Micalet, carrer del Mestre Palau, 3, València.

 A HARKET [PROTOCOLO], Cristina Harket viu dins d'un búnquer amb la sola companyia d'un sistema d'intel·ligència artificial del qual només sentim la veu i veiem dades a través de la interfície gràfica. En l'espectacle es treballa una tècnica avançada de vídeo projecció sobre elements tridimensionals anomenada video-mapping, mitjançant la qual es poden modificar els elements escenogràfics.

Aquesta obra no tindrà bons propis i serviran els de les obres anteriors. Si no en teniu, passeu pels CAL a recollir-los.

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons de descompte al centre d'autoaprenentatge de llengües del vostre campus: Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V.

Vine al Tastallengües, enganxa't al plurilingüisme

 

 

Atenció! Canvi d'ubicació: Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, av. de Blasco Ibáñez, 32, València

El SPL us convida a participar en les activitats d'intercanvi i acolliment lingüístic dels estudiants procedents d'altres universitats de tot el món. La propera edició del Tastallengües tindrà lloc el 14 de febrer, a partir de les 20.00 h. Inclou una xarrada de presentació i un berenar-sopar de germanor amb productes valencians i obert a les aportacions culinàries dels participants. Durant l'àpat, les persones interessades tindran l'oportunitat de formar tàndems lingüístics amb els estudiants internacionals.

La jornada culminarà amb el concert del grup valencià de rock Senior i el Cor Brutal. El Tastallengües és una ocasió excel·lent per a conèixer gent d'altres indrets, practicar altres idiomes i mostrar la nostra llengua i la nostra cultura als estudiants que s'incorporen aquest quadrimestre a la Universitat de València. Els actes són gratuïts i estan oberts a tota la comunitat universitària (amb capacitat limitada).

Més informació i reserva de places ací.

 

 

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario