viernes, 13 de septiembre de 2013

[ESCRIU-ME] V=?utf-8?Q?=C3=A9s_a_veure_Madagascar_3_i_L'imp_ossible_en_valenci=C3=A0?= i a la fresc a

 

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

 

 

Patraix a la fresca i en valencià!

 Madagascar 3: de marxa per Europa

d'Eric Darnell

Tercera part de les animades aventures del lleó, la zebra, la girafa i l'hipopòtam. En aquesta ocasió són a Europa i han de fugir per evitar que els porten al zoo de Nova York.

Divendres, 13 de setembre, a les 21.30 h a la plaça de Patraix.

Entrada gratuïta

Recordeu portar-hi la cadira!

Capacitat limitada

 Organitza: Associació de veïns, cultural i de consumidors Patraix
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 

Cinema en valencià a la fresca a Sant Marcel·lí

 L'impossible

 de Juan Antonio Bayona

 Al desembre de l'any 2004, una parella i els tres fills passen les vacances de Nadal a Tailàndia. Un matí, mentre que es troben a la piscina de l'hotel, es produeix un tsunami que destrossa tota la costa del sud-est asiàtic. Les vides de milions de persones van canviar per sempre. La pel·lícula narra la història d'aquesta família.

 Diumenge, 15 de setembre, a les 21.00 h a la plaça de Sant Marcel·lí de València.

 Entrada gratuïta

 Recordeu portar-hi la cadira!

 Capacitat limitada

 Organitza: Associació de Veïns i Veïnes de Sant Marcel·lí
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario