lunes, 18 de mayo de 2015

[Escriu-me] L'aroma dels ‘Rastres de sàndal’, en versió original, a Gandia...

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Rastres de sàndal a Gandia

 

Cinema en valencià a Gandia 2015

Rastres de sàndal

Versió original en valencià, anglès i hindi i subtitulada en valencià

Direcció: Maria Ripoll

Nandita Das, Aina Clotet, Naby Dakhli, Rosa Novell, Godeliv Van den Brandt, Subodh Maskara

dimarts, 26 de maig de 2015, sessió doble: a les 17.30 h i a les 20.00 h


 LlocTeatre Serrano, passeig de les Germanies, 29, Gandia

Mina és una adolescent de tretze anys, òrfena, que treballa com a criada d'una família rica de Mumbai. Mai no ha deixat de recordar la seua germana petita, Sita, de qui va ser separa a la força. Mina es convertirà en una gran actriu de Bollywood, casada amb el fill gran de la família on va treballar.

Finalment, trobarà la germana a Barcelona. Però els pares adoptius de Sita han esborrat tot el seu passat. Ara es diu Paula i treballa de biòloga.

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València

Organitza: Universitat Politècnica de València-Campus de Gandia, Universitat de València-Centre Internacional de Gandia i l'Agència de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Gandia

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


Bankabaret al Teatre Micalet

 

 

 Bankabaret

Direcció de Pep Cortés

Amb Joan Gadea, Rosanna Espinós, Pepa Miralles, Pep Sellés

Companyia la Dependent

Del 17 al 28 de juny de 2015

Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 20.00 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Aquest és un espectacle necessari per al temps que ens ha tocat viure...

Temps que transgredeix les relacions humanes, que és irreverent amb els drets universals, temps de decisions polítiques possiblement incorrectes.

 

 

 Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la bibliotecaels Tarongers, aulari NordBlasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades en la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle. +INFO

 Organitza: Teatre el Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario