miércoles, 6 de mayo de 2015

Exposició i conferències "Maria Sklodowska Curie: una polonesa a París".

Fins al 30 de maig, a l'Institut de Física Corpuscular, centre mixt de la Universitat de València i el Consell Superior d'Investigacions Científiques, es pot visitar l'exposició: "Maria Sklodowska Curie: una polonesa a París". La mostra va ser creada en 2014 per l'empresa Rocaviva Eventos en col·laboració amb el CSIC i l'Ambaixada de Polònia.

La mostra es pot visitar lliurement els dilluns de 11.00 a 14 hores i els dimecres de 15.00 a 17.00 hores. Els organitzadors donen la possibilitat de concertar una visita organitzada per a grups amb un mínim de 10 persones. Per a demanar la visita cal enviar un missatge de correu a alberto.aparici@ific.uv.es 

En aquest marc expositiu, la delegació del CSIC a la Comunitat Valenciana, l'IFIC i VLC/CAMPUS, han organitzat un cicle de conferències al Parc Científic de la Universitat de València,  que s'inaugura el pròxim dijous 7 de maig a les 12.30 hores, amb una conferència, amb el mateix títol que la mostra, de les  dues comissàries de l'exposició, Belén Yuste i Sonnia Rivas-Caballero. En aquesta sessió també tindrà lloc la lectura de texts de Marie Curie, cedits per la seua família, a càrrec de la mezzosoprano Sonnia L. Rivas-Caballero.


Dimecres 13 de maig, Berta Rubio, professora d'investigació del CSIC, impartirà la conferència "Marie Curie i Lisa Meitner, dues vides paral·leles o no tant..."


Dijous 14 de maig, serà Jorge Velasco, també professor d'investigació del CSIC, qui impartirà la conferència "Dones, literatura i ciència".


Més informació:
http://www.dicv.csic.es/arxius/curieweb2.pdf

 
 
Universitat deValència
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario