viernes, 30 de enero de 2015

[ESCRIU-ME] Fomentant el pluriling=?UTF-8?Q?=C3=BCisme:_pre_sentaci=C3=B3_dels_premis_Xavier_G=C3=B3me_z_i_Tastalleng=C3=BCes?= del 5 de febre r

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.


 

Xavier Gómez i Font
(Fondeguilla 1962-València 2009)

Lingüista i professor de la Universitat de València, es va distingir per la defensa activa de l'ús social del valencià i dels valors del plurilingüisme. La Universitat li ret un senzill homenatge dedicant aquests premis a la seua memòria.

 

L'acte de presentació d'aquests premis se celebrarà a la Sala de Graus Enric Valor de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, avinguda de Blasco Ibáñez, 32 a les 19 hores el dia 4 de febrer de 2015.

Hi intervindran: 

Rafael Castelló, director del Servei de Política Lingüística

Carles Padilla, degà de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació 

 


Tastallengües el 5 de febrer

El SPL us convida a participar en les activitats d'intercanvi i acolliment lingüístic dels estudiants procedents d'altres universitats de tot el món. La propera edició del Tastallengües tindrà lloc el 5 de febrer, a partir de les 18.30 h. Inclou una xarrada de presentació i un berenar-sopar de germanor amb productes valencians i obert a les aportacions culinàries dels participants. Durant l'àpat, les persones interessades tindran l'oportunitat de formar tàndems lingüístics amb els estudiants internacionals.

La jornada culminarà amb un concert participatiu de folk del grup valencià Tres Fan Ball. El Tastallengües és una ocasió excel·lent per a conèixer gent d'altres indrets, practicar altres idiomes i mostrar la nostra llengua i la nostra cultura als estudiants que s'incorporen aquest quadrimestre a la Universitat de València. Els actes són gratuïts i estan oberts a tota la comunitat universitària (amb capacitat limitada).

Més informació i reserva de places ací.

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario