lunes, 19 de enero de 2015

[ESCRIU-ME] Practica idiomes debades

Tallers de llengües i cultures. Primavera de 2015


Queden places disponibles en txec, ucraïnès, eslovac, alemany C1,
italià B2-C1 i francès B2-C1. En la resta de grups estaríeu en llista d'espera.

Els tallers són gratuïts i estan oberts a l'estudiantat i al personal treballador de la Universitat de València. Les llengües de treball seran la pròpia de cada taller i el valencià.
Els tallers es faran entre el 16 de febrer i el 22 de maig, excepte el Taller de llengua i cultura txeques, que serà del 26 de gener al 19 de febrer. No hi haurà tallers del 16 al 20 de març (Falles), del 2 al 13 d'abril (Pasqua) ni l'1 de maig. Les sessions seran de dues hores (90 minuts efectius).
L'assistència als tallers no se certificarà ni es convalidarà per crèdits.
La falta d'assistència injustificada a la primera sessió o durant dues sessions consecutives o tres d'alternes comporta la baixa en el taller. La justificació, si escau, de faltes d'assistència es presentarà en la primera sessió possible a la persona dinamitzadora del taller, a la qual correspondrà la decisió d'acceptar-la o no.
Una volta començats els tallers, els dinamitzadors podran proposar als participants canvis de grup, per millorar-ne el funcionament, sobretot si s'hi detecten nivells molt heterogenis.
El Taller de llengua i cultura ucraïneses A1+ / A2 està indicat per a persones amb coneixements previs d'ucraïnès o de qualsevol altra llengua eslava (incloses les occidentals), a més d'aquelles que han participat en el taller del primer quadrimestre.
Tots els tallers tindran lloc a l'Edifici Beatriu Civera, carrer del Serpis, 29, planta baixa. Vegeu-ne la ubicació: http://goo.gl/maps/1EhzT
Per inscriure-us-hi, cliqueu en el nom de l'idioma que trieu i empleneu-ne el formulari.
Queden places en els tallers següents:

* El Taller de llengua i cultura txeques es farà a l'aula 2 del 26 de gener al 9 de febrer, i a l'aula 5 del 10 al 19 de febrer.

Tastallengües del 5 de febrer de 2015

El SPL us convida a participar en les activitats d'intercanvi i acolliment lingüístic dels estudiants procedents d'altres universitats de tot el món. La propera edició del Tastallengües tindrà lloc el 5 de febrer, a partir de les 18.30 h. Inclou una xarrada de presentació i un berenar-sopar de germanor amb productes valencians i obert a les aportacions culinàries dels participants. Durant l'àpat, les persones interessades tindran l'oportunitat de formar tàndems lingüístics amb els estudiants internacionals.

La jornada culminarà amb un concert participatiu de folk del grup valencià Tres Fan Ball. El Tastallengües és una ocasió excel·lent per a conèixer gent d'altres indrets, practicar altres idiomes i mostrar la nostra llengua i la nostra cultura als estudiants que s'incorporen aquest quadrimestre a la Universitat de València. Els actes són gratuïts i estan oberts a tota la comunitat universitària (amb capacitat limitada).

Més informació i reserva de places ací.



No hay comentarios:

Publicar un comentario