viernes, 12 de febrero de 2016

Actualització científica i didàctica de la física de particules en Educació Secundaria

L'Institut de Física Corpuscular (UVEG-CSIC) coorganitza amb el CEFIRE un curs de formació de professorat en el qual s'ofereixen continguts relacionats amb les la Física de Partícules, la Física Nuclear, les astropartícules i la Cosmologia.

El curs tindrà lloc al llarg del mes d'abril, en les vesprades de dilluns i dimecres de 17:30 a 20:30. La major part de les sessions s'impartiran en la seu del CEFIRE de València (carrer de Paco Pierrà, 20), i l'última sessió es destinarà a visitar les instal·lacions de l'IFIC, on els assistents coneixeran els laboratoris en què s'investiguen les matèries tractades al curs.


El curs inclourà una introducció a la física de partícules en la qual es motivarà la necessitat d'estudiar els components de l'àtom i s'exposaran els elements fonamentals del Model Estàndard, la teoria que reuneix quasi tot el coneixement modern sobre Física de Partícules. Després d'aquestes sessions inicials seguiran cinc blocs específics, dedicats a la Física Nuclear, la Física d'Acceleradors, la Física de Neutrins i a la Cosmologia moderna i la seua connexió amb la Física de partícules. El cinquè bloc estarà dedicat a presentar alguns experiments i demostracions que es poden utilitzar amb finalitats didàctiques per a ensenyar alguns aspectes de la Física de Partícules i Nuclear.

El curs conclourà amb la visita a l'IFIC.


Per a més informació i inscripcions:

http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=6004456

 
Universitat de València
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT 

Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.
El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o distribució sense autorització expressa.
Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent i que l'elimineu.
En el lloc web institucional de la
Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).
Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario