miércoles, 10 de febrero de 2016

[Escriu-me] Una 'Trilogia sense primavera' al Teatre Micalet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Trilogia sense primavera al Teatre Micalet...

 

 

Trilogia sense primavera

Text i direcció d'Alejandro Tortajada
Amb Marta Chiner, Carles Chiner, Joan Daròs, A. Ferrer Báguena, Empar Ferrer, Pau Gregori, Laura Sanchis, Paco Sarro

De l'11 al 21 de febrer de 2016

Funcions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Una emotiva història familiar en tres estacions de l'any: 1936, hivern, 1957, tardor i 1979, estiu.
Aquesta història familiar s'articula al voltant de tres moments escollits en funció de la seua rellevància: l'hivern del 36 (el Front Popular guanya les eleccions), la devastadora riuada del 57 i l'estiu del 79 (primeres eleccions municipals democràtiques i triomf del València CF en la Copa del Rei). Sobre aquests tres moments, l'autor construeix tres episodis de la biografia de la seua família. Com indica el mateix autor: "l'obra és un homenatge a la meua iaia. Al final, totes les històries i totes les famílies se semblen. Aquesta és la meua família, la meua història. Desitge que la feu vostra."

 

 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


Vània al Teatre Rialto

 

Vània

A partir de l'obra L'oncle Vània d'Anton Txèkhov

Direcció i dramatúrgia: Carles Alfaro
Traducció: Rodolf Sirera
Amb Rafael Calatayud, Empar Canet, Josep Manel Casany, Mamen García, Àngels Fígols i Rebeca Valls

Del 3 al 21 de febrer de 2016

Funcions: dimecres, 3 de febrer, estrena 20.30 h, dimecres i dijous, 19.00 h, divendres, 20.30 h, dissabte, 18.00 h i 21.30 h, diumenge, 18.00 h.

 Lloc: Teatre Rialto (plaça de l'Ajuntament, 17, València)

Vània, Maman, Sònia, el doctor, Helena i el professor: vides secundàries… La intel·ligència i la comprensió́ de Txèkhov envers els seus personatges és admirable perquè els estima sense límit i els observa amb metòdica ciència forense. Ens fa veure la vida quan troba paraules i quan no en troba. Ens mostra els vestigis d'allò no dit i d'allò no fet; d'allò somiat i allò desitjat que no s'ha esdevingut però que roman cisellat en el rostre i esculpit en el cos, que aflora en els gestos. El moviment silenciós de l'ànima. Amb el seu característic humor patètic, ens convida a parar esment d'una constel·lació d'homes i espectres d'homes, mentre que fan i diuen. La comèdia humana. Fa sol. Plou portes endins.

Entrades: 50% de descompte en el preu de les entrades amb el carnet universitari (aplicable també a un acompanyant). I els dies 4 i 5 de febrer, preu especial: entrada 5 € amb el carnet universitari (+ 1 acompanyant).

Organitza: Teatre Rialto

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística 


Mr. Holmes a Gandia

 

Cinema en valencià a Gandia 2016

Mr. Holmes

Versió doblada

Durada: 104 minuts

Director: Bill Condon

Amb Ian McKellen, Milo Parker, Laura Linney, Hattie Morahan, Hiroyuki Sanada, Patrick Kennedy, Roger Allam, Frances de la Tour, Nicholas Rowe, Philip Davis, Takako Akashi, Frances Barber, Charles Maddox, John Sessions

dijous, 11 de febrer de 2016, a les 20.00 h

 LlocTeatre Serrano, passeig de les Germanies, 29, Gandia

El 1947, Holmes viu retirat en una remota granja de Sussex amb una majordoma i el fill d'aquesta. Fets els 93 anys, la seua memòria i la seua capacitat intel·lectual comencen a deteriorar-se. La rutinària vida es limita a la cura d'un rusc, a l'escriptura del seu diari i a la lluita contra la pèrdua de facultats. De sobte, se li presenta un cas desconegut fins al moment.

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València

Organitza: Universitat Politècnica de València-Campus de Gandia, Universitat de València-Centre Internacional de Gandia i l'Agència de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Gandia

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


Cultura en acció a l'Octubre CCC

 

Els joves i la cultura

 Concert de Cesk Freixas (dia 12)!

11, 12 i 13 de febrer de 2016

 Lloc: Octubre CCC (carrer de Sant Ferran, 12, València)

Cultura en Acció consisteix en un cicle de jornades que pretenen ser un punt d'encontre d'experiències en l'àmbit de la cultura al nostre país per tal mostrar la feina dels joves que s'impliquen en la cultura. Així com la creació d'un espai de debat entre els agents culturals, polítics i institucionals, per tal que escolten les propostes dels joves.

Entrades per a cada concert: 8€ (excepte La Petita Orquestra Peiotaire: 5€) Descompte del 50% amb carnet UV. Reserves a comandes@lacasacalba.org. Abonament: 18€ (cal reservar, 25 abonaments a la venda)

Organitza: lacasacalba.org

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística 

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario