20 Feb 4 Abr | EXPOSICIÓ: IL·LUSTRACIÈNCIA Mostra amb les 40 obres seleccionades a la tercera edició del Premi Internacional d'Il·lustració científica Il·lustraciència. Podreu gaudir d'autèntiques obres d'art amb tot el | ||||||
detall d'aquests treballs de divulgació i investigació científiques. A més, us mostrarem alguns trucs per il·lustrar vosaltres mateixos! | |||||||
+ saber més | |||||||
20 Feb 4 Abr | EXPOSICIÓ: RASTRO MATERIA Dintre del projecte d'investigació i creació Cartografies Sensibles, que té previstes dos intervencions al Botànic, sorgeix aquesta exposició dels treballs preparatius. | ||||||
Esborranys, apunts, propostes i reflexions de dos artistes que tractaran de recuperar els materials i els gestos a través dels quals viu un Jardí. | |||||||
+ saber més | |||||||
21 Feb | ACTIVITAT: INTERCANVI DE LLAVORS TRADICIONALS L'Associació Llavors d'Ací porta | 20 Feb | MÚSICA: INNERLANDS, Aquest concert benèfic de música celta, organitzat pel Grup de | ||||
el seu tradicional intercanvi al Botànic. Al febrer ens posem mans a la feina amb la sembra, i per gaudir d'una bona collita participa d'aquesta jornada i col·labora en la conservació del nostre patrimoni agrari. | Voluntaris dels Gats del Botànic, és per recaptar fons per a la cura i manteniment dels felins que habiten el Jardí. Vine, gaudeix de la música, i descobreix la nostra campanya d'adopció. | ||||||
+ saber més | + saber més | ||||||
20 Feb | CURS: COM MÉS ESTÈVIA MÉS DOLÇ Després de l'exposició que ha | 22 Feb 9 Mar | CURS: PLANTES AROMÀTIQUES I CONDIMENTÀRIES | ||||
acollit la Universitat de València sobre aquest edulcorant vegetal, us portem un curs per descobrir la planta de l'estèvia i, sobretot, endinsar-nos en la rebosteria que amb ella podem preparar. Botànica i dolços a les nostres aules! | Les espècies i les plantes aromàtiques són part fonamental dels nostres plats, i de vegades el secret per transformar-los en apetitosos. Alfàbrega, safrà o pebrella, aprendrem a cultivar-les, preparar receptes i fins i tot regals comestibles. | ||||||
+ saber més | + saber més | ||||||
5 Mar | CURS: FLORS AMB SABOR En el nostre cicle De la planta al plat no podia faltar un curs | 21 Feb 6 Mar | CURS: GASTROBOTÀNICA Per segon any us convidem a aprofundir en els ingredients | ||||
dedicat a la tendència gastrobotànica més acolorida. Un biòleg ens contarà de les espècies que podem emprar a la cuina, i també prepararem infusions, un dolç i una amanida. | vegetals que podem emprar a la nostra cuina. Creatives i saboroses receptes on emprarem des de fulles i flors, fins a tiges, arrels, tubercles i, com no, fruits, llavors i bolets. De la mà del biòleg Víctor Benlloch. | ||||||
+ saber més | + saber més | ||||||
Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte "Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies
|
viernes, 19 de febrero de 2016
Aquest cap de setmana al Botànic, intercanvi de llavors, exposicions, música i cursos!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario