lunes, 8 de febrero de 2016

[Escriu-me] Inscriu-te als Tallers de llengües i cultures - primavera de 2016

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Tallers de llengües i cultures - primavera de 2016 Ara, també búlgar i xinès!

Informació i inscripció: www.uv.es/spl/tallers 

El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València ofereix vint-i-tres tallers de llengües i cultures. Les llengües cobertes enguany són: búlgar, ucraïnès, txec, rus, francès, italià, alemany i xinès. Són gratuïts i estan oberts a l'estudiantat i el personal treballador de la Universitat de València. Estan especialment indicats per als qui tenen prevista una estada en els països on s'usen aquests idiomes.

Els tallers tindran lloc al carrer del Serpis, 29, de València (Campus dels Tarongers) i aquesta edició, com a novetat, també hi haurà d'italià i francès a l'Aulari Interfacultatiu del Campus de Burjassot i de xinès a l'Aulari V de, Campus de Blasco Ibáñez. Les llengües de treball seran la pròpia de cada taller i el valencià. L'assistència no se certificarà ni es convalidarà per crèdits.

 

Informació i inscripció: www.uv.es/spl/tallers 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario