lunes, 15 de febrero de 2016

[Escriu-me] 'Ningú no vol la nit' (VOS) amb Juliette Binoche a Ontinyent

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Ningú no vol la nit a Ontinyent

 

Ningú no vol la nit

 

Versió original en anglès subtitulada en valencià

Direcció: Isabel Coixet

Amb Juliette Binoche, Rinko Kikuchi, Gabriel Byrne, Matt Salinger, Velizar Binev, Ciro Miró, Reed Brody, Alberto Jo Lee

dimecres, 17 de febrer de 2016, a les 20.00 h i 22.30 h
dijous, 18 de febrer de 2016, a les 20.00 h i 22.30 h
divendres, 19 de febrer de 2016, a les 20.00 h i 22.30 h
dissabte, 20 de febrer de 2016, a les 18.00 h, 20.15 h i 22.30 h
diumenge, 21 de febrer de 2016, a les 18.00 h, 20.15 h i 22.30 h

 LlocCineápolis El Teler (carrer del Pintor Segrelles, 1, Ontinyent)

Josephine (Juliette Binoche), una dona rica i culta, inicia una expedició al pol nord per reunir-se amb el seu marit, l'explorador Robert Peary. Durant el viatge es troba amb una humil dona esquimal (Rinko Kikuchi). Malgrat les nombroses diferències culturals i personals, totes dues hauran d'unir-se per poder sobreviure a les dures condicions climàtiques de la tundra.

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant)

Organitza: Cine Club Utiye

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística 

 


Vània al Teatre Rialto

 

Vània

A partir de l'obra L'oncle Vània d'Anton Txèkhov

Direcció i dramatúrgia: Carles Alfaro
Traducció: Rodolf Sirera
Amb Rafael Calatayud, Empar Canet, Josep Manel Casany, Mamen García, Àngels Fígols i Rebeca Valls

Del 3 al 21 de febrer de 2016

Funcions: dimecres, 3 de febrer, estrena 20.30 h, dimecres i dijous, 19.00 h, divendres, 20.30 h, dissabte, 18.00 h i 21.30 h, diumenge, 18.00 h.

 Lloc: Teatre Rialto (plaça de l'Ajuntament, 17, València)

Vània, Maman, Sònia, el doctor, Helena i el professor: vides secundàries… La intel·ligència i la comprensió́ de Txèkhov envers els seus personatges és admirable perquè els estima sense límit i els observa amb metòdica ciència forense. Ens fa veure la vida quan troba paraules i quan no en troba. Ens mostra els vestigis d'allò no dit i d'allò no fet; d'allò somiat i allò desitjat que no s'ha esdevingut però que roman cisellat en el rostre i esculpit en el cos, que aflora en els gestos. El moviment silenciós de l'ànima. Amb el seu característic humor patètic, ens convida a parar esment d'una constel·lació d'homes i espectres d'homes, mentre que fan i diuen. La comèdia humana. Fa sol. Plou portes endins.

Entrades: 50% de descompte en el preu de les entrades amb el carnet universitari (aplicable també a un acompanyant). I els dies 4 i 5 de febrer, preu especial: entrada 5 € amb el carnet universitari (+ 1 acompanyant).

Organitza: Teatre Rialto

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística 


Trilogia sense primavera al Teatre Micalet...

 

 

Trilogia sense primavera

Text i direcció d'Alejandro Tortajada
Amb Marta Chiner, Carles Chiner, Joan Daròs, A. Ferrer Báguena, Empar Ferrer, Pau Gregori, Laura Sanchis, Paco Sarro

De l'11 al 21 de febrer de 2016

Funcions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Una emotiva història familiar en tres estacions de l'any: 1936, hivern, 1957, tardor i 1979, estiu.
Aquesta història familiar s'articula al voltant de tres moments escollits en funció de la seua rellevància: l'hivern del 36 (el Front Popular guanya les eleccions), la devastadora riuada del 57 i l'estiu del 79 (primeres eleccions municipals democràtiques i triomf del València CF en la Copa del Rei). Sobre aquests tres moments, l'autor construeix tres episodis de la biografia de la seua família. Com indica el mateix autor: "l'obra és un homenatge a la meua iaia. Al final, totes les històries i totes les famílies se semblen. Aquesta és la meua família, la meua història. Desitge que la feu vostra."

 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario