viernes, 2 de septiembre de 2016

Acaben les vacances però continua l'estiu al Botànic! 
cabecera
     
aromatiques

       exc 5
   

19 - 29 Set

CURS: PLANTES AROMÀ-TIQUES I MEDICINALS
Comencem la temporada post

        

17 Set

EXCURSIÓ 5: DE XALÓ AL CAMÍ DE LA PANSA

Coneixes la dolçor dels fruits de la

 

vacances amb un nou curs del nostre Gabinet de Didàctica. Crea el teu propi herbolari per tenir a l'abast sàlvia, fenoll, llorer, i tot un món de plantes útils, per exemple, quan ens posem a cuinar.

  Marina Alta? Tornen les excursions visitant un racó en el que les ametlles i les taronges es mesclen amb el raïm per donar un paisatge inigualable i una gastronomia que no ens podem perdre.
  +saber més
  +saber més
       

maronda
       ana mayol
   

16 Set

MÚSICA: MARONDA

Amb la fi de l'estiu acaba també Sons al Botànic, que ens ha

        

Fins 4 Set

ÚLTIMS DIES D'EXPOSICIONS 

Les dos sales d'exposicions 

 

acompanyat des d'abril amb propostes de música indie plenes de màgia. Maronda, i el seu últim disc Vibraciones, tanquen el cartell i ens deixaran, segur, amb ganes de més.

  aquest cap de setmana de la pintura d'Ana Mayol i les fotografies de Raquel Norte. Si encara no has passat pel Jardí tens fins diumenge. Prompte et contarem les novetats que estem preparant.
  +saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--  Eva Pastor Serra Gabinet de Cultura botànica i Comunicació  Jardí Botànic de la Universitat de València c/Quart, 80. 46008 València tlf. (+34) 96 315 68 06 fax. (+34) 96 315 68 26  eva.pastor@uv.es @EvaBotanic  cicbotanic@uv.es www.uv.es/jardibotanic www.espores.org www.facebook.com/jardibotanicuv @JardiBotanicUV  CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT  Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.  El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o  distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent  i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i  polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).  Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que  es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.    

No hay comentarios:

Publicar un comentario