viernes, 30 de septiembre de 2016

La tardor ja es nota al Botànic!
 
cabecera
     

agenda 1226    
   

1-2 Oct

TROBADA: CACTUS I SUCULENTES PER A TOTS!

Aquest cap de setmana no et pots perdre la V Trobada de Cactus i Suculentes

  organitzada per ACYS. Comptarem amb venda d'exemplars i visites guiades per les col·leccions del Botànic per part de planteristes i guies especialitzats, respectivament. Una cita imprescindible per conèixer les plantes més espinoses del món vegetal.
  + saber més
    
     

PLANTILLA PEK
       PEL PATAGONIA EVEREST
   

1 Oct

JORNADA: FOTOGRAFIA DE NATURA AMB JUAN TAPIA

En col·laboració amb Foro

        

5 Oct

CONFERÈNCIA: 25 ANYS D'EVEREST 1991

Commemorem els 25 anys de

 

Valencia Foto, aquest dissabte acollim una masterclass del conegut i guardonat fotògraf Juan Tapia, guanyador del premi Wildlife Photographer of the Year 2015. Entrada gratuïta!

  l'arribada a la cima de l'Everest dels primers valencians amb una conferència amb els protagonistes en què compartiran tots els detalls, reptes i contratemps viscuts en aquesta aventura èpica.
  + saber més
  + saber més
       

exc 7 pek
       curs farma pek
   

23 Oct

EXCURSIÓ: EL CANÓ DEL RIU ALCALÀ

Aquesta nova jornada de De ruta

        

17 - 26 Oct

CURS: FARMÀCIA NATURAL

El timó és un potent antisèptic i l'equinàcia a ajuda a enfortir el

 

amb el Botànic, començarà a Mora de Rubielos, baixarà al canó del riu Alcalà per, entre pinedes i vegetació de ribera, arribar a Alcalà de la Selva. Queden places lliures!

  sistema immunitari. Són herbes per a la salut: plantes medicinals que contenen principis actius que prevenen i guareixen malalties comunes. Coneix-les a fons!
  +saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--  Eva Pastor Serra Gabinet de Cultura botànica i Comunicació  Jardí Botànic de la Universitat de València c/Quart, 80. 46008 València tlf. (+34) 96 315 68 06 fax. (+34) 96 315 68 26  eva.pastor@uv.es @EvaBotanic  cicbotanic@uv.es www.uv.es/jardibotanic www.espores.org www.facebook.com/jardibotanicuv @JardiBotanicUV  CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT  Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.  El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o  distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent  i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i  polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).  Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que  es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.    

No hay comentarios:

Publicar un comentario