viernes, 16 de septiembre de 2016

Art, dendrocronologia i fotografia al Botànic! 
cabecera
     

cartel dendro    
   

22 Sep  30 Oct

EXPOSICIÓ: LA MEMÒRIA DELS ARBRES

La dendrocronologia estudia els anells de creixement dels arbres per saber la seua edat i també per fer una mica d'història de tot el que han viscut. Què amaguen les soques

  dels exemplars arboris que ens donen ombra a les nostres passejades? Vine a descobrir-ho i gaudiràs de magnífics exemples!.
  +saber més
    

abstract pek
       PLANTILLA PEK
   

15 Sep 30 Oct

EXPOSICIÓ: ABSTRACT

El col·lectiu de fotografia de natura Portfolio Natural exposa al Jardí

        

1 Oct

JORNADA: FOTOGRAFIA DE NATURA AMB JUAN TAPIA  Un any més el Foro Valencia Foto

 

una col·lecció de 30 imatges de diferents autors. El títol ja ens diu que no trobarem instantànies convencionals, donat que l'abstracció del món natural és el suggerent fil conductor. Coordinada pels fotògrafs David Santiago i Juan Tapia.

  organitza al Botànic una classe magistral amb un expert fotògraf que ens contarà tots els seus secrets, sobretot a l'hora d'encarar l'objectiu al món natural. Entrada gratuïta i aforament limitat. Us esperem a l'Auditori Joan Plaça del Botànic. No perdeu aquesta oportunitat!
  +saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--  Eva Pastor Serra Gabinet de Cultura botànica i Comunicació  Jardí Botànic de la Universitat de València c/Quart, 80. 46008 València tlf. (+34) 96 315 68 06 fax. (+34) 96 315 68 26  eva.pastor@uv.es @EvaBotanic  cicbotanic@uv.es www.uv.es/jardibotanic www.espores.org www.facebook.com/jardibotanicuv @JardiBotanicUV  CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT  Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.  El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o  distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent  i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i  polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).  Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que  es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.    

No hay comentarios:

Publicar un comentario