martes, 7 de febrero de 2017

[Escriu-me] Tallers de llengua i cultura ucraïneses de nivells A1 i A1+/A2

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Tallers de llengua i cultura ucraïnesa - primavera de 2017


Els tallers tindran lloc entre el 13 de febrer i el 18 de maig de 2017. No hi haurà sessions del 15 al 19 de març (Falles), ni del 14 al 24 d'abril (Pasqua). Les sessions són de 90 minuts.
Són gratuïts i estan oberts a l'estudiantat i al personal treballador de la Univesitat de València. Si no treballeu ni estudieu en la Universitat, teniu l'opció de fer-vos membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes (www.fundacio.es/amics).
Els objectius dels tallers són promoure el coneixement, la llengua i la cultura ucraïneses. En especial, el taller de llengua i cultura ucraïneses A1+/A2 està indicat per a persones amb alguns coneixements previs de la llengua del taller o de qualsevol altra llengua eslava.
Més informació i inscripció: www.spluv.es/tallers


 

 

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.No hay comentarios:

Publicar un comentario