jueves, 9 de febrero de 2017

Olis vegetals, cianotipia, jardineria, ioga i música. Tot al Botànic!



 
cabecera
     


    
     

CIANO PEK
       olis pek
   

10 - 11 Març

CURS: TALLER DE CIANOTIPIA

        

3 - 4 Març

CURS: ELS OLIS VEGETALS A LA DIETA

 

Descobreix la tècnica i creativitat que hi ha darrere d'aquest procés fotogràfic estretament vinculat a la botànica. No oblidem que el primer llibre publicat íntegrament amb imatges fotogràfiques el va realitzar amb aquesta tècnica la botànica Anna Atkins.

  Oli d'oliva, gira-sol, soja, coco, palma... Aporten greixos fonamentals a la nostra dieta i els utilitzem afegits en la preparació de menjars i en galetes o productes per a bebès. Però, quin impacte nutricional tenen?
  + saber més
  + saber més
       

iniciacio jardineria pek
       mike mckoy pek
   

14 - 28 Feb

CURS: INICIACIÓ A LA JARDINERIA BÀSICA

        

4 Març

MÚSICA: LUDWIG MANHATTAN I THE HEARTBEATS

 

Si vols aprendre a fer lluir el teu jardí o la teua balconada i gaudir de plantes sanes i boniques, aquest és el teu curs. Aprèn les cures bàsiques, necessitats de les plantes i com lluitar contra les plagues més comunes.

  Música i narrativa s'integren en aquesta proposta que uneix a l'escenari la veu de Mike McKoy i músics destacats de l'escena jazzística valenciana. A partir del 18 de febrer, entrades a la venda!
  +saber més
  + saber més
       

12 febrer pek
       ioga pek
   

12 Feb

CLÀSSICA: 4 SLIDERS TROMBONE QUARTET

        

19 Feb

ACTIVITAT: IOGA PER A MENUTS AL BOTÀNIC!

 

No et perdes la cita d'aquest diumenge, a les 12 h, a l'auditori del Botànic: una nova entrega de música clàssica de la mà de l'Aula de Música de la Universitat. Entrada lliure!

  Concentració, relaxació, coordinació i millora de la postura corporal en un entorn immillorable. Una activitat dirigida als més menuts de casa en què, a més, passaran una estona ben divertida!
  +saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario