martes, 4 de octubre de 2011

Confer=?ISO-8859-1?Q?=E8ncia_i_ruta_pel_centre_hist=F2?= ric

I continua l’Any dels Boscos al Botànic…

 

Amb el nostre habitual cicle de Conferències temàtiques. Demà dimecres serà el professor Antoni Aguilella, vinculat al Jardí, qui s’encarregue d’encetar el cicle a les 19h amb una xerrada titulada El Bosc dels nostres rius. Aquesta conferència està proposada per la Fundació Limne. Onze xerrades més ens esperen fins a final d’any. Consulteu tot el cicle!

 I també amb la repetició d’una ruta que tingué un gran èxit el passat semestre. Arbres monumentals de València, el proper 22 d’octubre, és una excursió pel centre històric de la ciutat parant tota l’atenció sobre els arbres més importants per la seua antiguitat, bellesa o característiques. Organitzada pel club de viatges Fil per Randa.

 

**

 

Y continúa el Año de los Bosques en el Botànic...

 

Con nuestro habitual ciclo de Conferencias temáticas. Mañana será el profesor Antoni Aguilella, vinculado al Jardín, el encargado de abrir el ciclo a las 19h con una charla titulada El Bosc dels nostres rius. Esta conferencia está propuesta por la Fundación Limne. Once charlas más nos esperan hasta final de año. ¡Consultad todo el ciclo!


Y también con la repetición de una ruta que tuvo un gran éxito el pasado semestre. Árboles monumentales de Valencia, el próximo 22 de octubre, es una excursión por el centro histórico de la ciudad prestando toda la atención sobre los árboles más importantes por su antigüedad, belleza o características. Organizada por el club de viajes Fil per Randa.

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario