viernes, 28 de octubre de 2011

M=?ISO-8859-1?Q?=FAsica,?= visites guiades i jornada d e voluntariat

 

Aquest diumenge tornen les visites guiades gratuïtes al Botànic. A les 11 i a les 12h es formaran grups per recórrer el Jardí, caldrà abonar el preu de l’entrada i apuntar-se a la taquilla.

 A més, el dissabte es posen a la venda les entrades del proper concert de Jazz del nostre cicle Jazz d’Arrels, el 12 de novembre, dedicat aquesta vegada a la seua fusió amb el Folk valencià. Ens acompanyarà l’agrupació Tramuntana. Organitzat pel col·lectiu de músics Sedajazz.

 I el mateix dissabte 12 de novembre esteu tots convidats a participar d’una Jornada de Voluntariat de Flora Amenaçada, al Parc Natural de la Pobla de Sant Miquel. Participa en aquest projecte de conservació!

 www.uv.es/jardibotanic

 

**

 

Este domingo vuelven las visitas guiadas gratuitas al Botánico. A las 11 y a las 12h se formarán grupos para recorrer el Jardín, se tomará nota en la taquilla cuando se abone la entrada al Jardín.

 

Además, el sábado se ponen a la venta las entradas del próximo concierto de Jazz de nuestro ciclo Jazz d’Arrels, el 12 de noviembre, dedicado esta vez a su fusión con el Folk valenciano. Nos acompañará la agrupación Tramuntana. Organizado por el colectivo de músicos Sedajazz.

 

I el mismo sábado 12 de noviembre estáis todos invitados a participar de una Jornada de Voluntariado de Flora Amenazada, en el Parque Natural de la Pobla de Sant Miquel. Participa en este proyecto de conservación!

 

www.uv.es/jardibotanic

No hay comentarios:

Publicar un comentario