viernes, 14 de septiembre de 2012

INFOTRI: CONVOCATÒRIA ESTADES DE PERSONAL A EMPRESES


 

 

CONVOCATÒRIA

AJUDES PER A ESTADES DE PERSONAL INVESTIGADOR EN EMPRESES DE LA COMUNITAT VALENCIANA

 

Convocatòria 2012

 

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, FORMACIÓ I OCUPACIÓ

 

 

La Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació ha publicat la convocatòria 2012 d'ajudes per a estades de personal investigador en empreses de la Comunitat Valenciana.

 

Aquesta iniciativa es troba dins de la convocatòria de beques i ajudes per al foment de la investigació científica i el desenrotllament tecnològic a la Comunitat Valenciana.

 

L'ajuda va dirigida a investigadors doctors que tinguen formalitzada la seua vinculació estatutària o contractual amb la Universitat de València en el moment de la sol·licitud. Les estades han de ser de com a màxim 240 hores en  empreses de la Comunitat Valenciana, i que tinguen com a finalitat la realització d'un projecte d'investigació innovant el producte final i que es duguen a terme entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2013.

 

Descarregar el Butlletí d'Alerta editat per l'OTRI de la UV

 

 

Consulta d'altres convocatòries:

OTRI UVEG

Servei d'Investigació UVEG

Fons x Recerca

 

 

 

______________________________________________

BUTLLETÍ DE NOTICIES  d'R+D+I és un producte d'informació editat per l'OTRI de la Universitat de València, a fi de facilitar la participació dels grups d'investigació en les convocatòries públiques d' R+D+I així com per a  difondre esdeveniments d'interès per als grups d'investigació de la UVEG (Subscripció a les llistes de distribució d'informació otri).

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario