lunes, 22 de octubre de 2012

Cicle Premis Literaris Ciutat d'Alzira

CONFERÈNCIA

Ferran Suay i José María Seguí, conferenciants de la Càtedra de Divulgació de la Ciència al Cicle Premis Literaris Ciutat d'Alzira

La Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València col·labora amb el Cicle de Conferències Premis Ciutat d'Alzira, titulat enguany 'Espectacle, ciència i literatura: la necessitat de viure en cultura'.

El professor de Psicobiologia de la Universitat de València Ferran Suay obrirà la Setmana del Llenguatge i de la Ciència integrat al cicle demà, 23 d'octubre, amb la ponència 'Què fem amb la llengua? Usos privats i públics. I serà presentat pel mestre de Enric Ramiro.

Dijous 25 d'octubre, José María Seguí, professor del departament de Biotecnologia de la Universitat Politècnica de València, oferirà la conferència 'Biotecnologia al menú', també títol de la seua obra guanyadora del XVII Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General. La sessió estarà conduïda per Fernando Sapiña, director de l'Institut de Ciència dels Materials del Parc Científic de la Universitat de València i membre de la Càtedra de Divulgació de la Ciència.

Lloc: Casa de Cultura d'Alzira.

Hora: 19 hores.

Més informació i programa complet: www.uv.es/cdciencia

Universitat de València
Unitat de Cultura Cientifica
Càtedra de Divulgació de la Ciència
C/ Amadeu de Savoia nº 4 2a planta
46010 València
Tel.963395000
Fax. 963395008
http://www.uv.es/cdciencia

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.  Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario