jueves, 26 de diciembre de 2013

Butlleti Universitari d´Ocupació-Desembre 2013. nº 18

Butlleti Universitari d´Ocupació-Desembre 2013. nº 18

Benvolguts amics i amigues,
Benvolgudes empreses col•laboradores de l’OPAL,

Tanquem el 2013 amb un Butlletí que conté com sempre una varietat de temes relacionats amb l´ocupació, entre els quals en destaquen alguns d´actualitat, sobretot els que es relacionen amb l´autoocupació com una de les opcions laborals que us plantegem sovint. Cal remarcar l´entrevista amb el president de l´associació ¿Cómo quieres vivir?, fundada recentment, i la notícia resum sobre l’esdeveniment més important que l’OPAL ha organitzat enguany: el Fòrum d´ocupació.

Aquest Butlletí va adreçat a tots vosaltres. Esperem que us agradarà.

Gràcies pel vostre interès i bones festes!

L´equip de l’OPAL

  
Entrevista a José Alfonso López Marín, president de l´associació ´Com Vols Viure?´
José Alfonso López Marín, president de la recentment fundada associació ´Com Vols Viure?´, és a més estudiant del grau en Relacions Laborals i Recursos Humans de la Universitat de València. L´associació ´Com Vols Viure?´ va nàixer recentment amb el ferm propòsit de fomentar la vida independent i la inclusió social de les persones amb diversitat funcional.

* En el BUO es fa sevir el gènere gramatical masculí per referir-nos a col·lectius mixtos en aplicació de la llei lingüística de l’economia expressiva. (Font: Diccionario panhispánico de dudas, de la Real Academia Española.)

No hay comentarios:

Publicar un comentario