viernes, 4 de septiembre de 2015

[Escriu-me] Al setembre més cinema a la fresca

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Mortadel·lo i Filemó contra Jimmy el Catxondo a Sant Marcel·lí

 

Cinema en valencià a la fresca a Sant Marcel·lí

Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el Catxondo

[Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo]

Versió doblada en valencià

88 minuts

Direcció: Javier Fesser

dijous 10 de setembre de 2015 a les 21.00 h

Llocplaça de l'Església de Sant Marcel·lí de València (encreuament dels carrers de Sant Marcel·lí i arquebisbe Olaechea)

S'acaba de produir el major atac criminal contra l'estabilitat mundial. És un atac de riure. Mentre el caos de la broma i el riure fluix s'apodera de les institucions, de la banca, dels ministeris, de les fàbriques, dels col·legis, de les cafeteries, dels policies, dels lladres, dels notaris i dels elefants, l'única organització capaç de posar una miqueta de serietat en tot això és la TIA. La humanitat està en perill. No aguanta una brometa més. Però els nostres dos millors agents de camp (i platja) s'encarregaran de tallar el rotllo a aquest bandarra: són Mortadel·lo i Filemó.

Entrada lliure

Capacitat limitada

Organitza: Associació de Veïnes i Veïns del Barri de Sant Marcel·lí

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


Com ensinistrar un drac 2 a Patraix

 

Cinema en valencià a la fresca a Patraix

Com ensinistrar un drac 2

[How to Train Your Dragon 2]

Versió doblada en valencià

Per a tots els públics

102 minuts

Direcció: Dean DeBlois

divendres 11 de setembre de 2015 a les 21.30 h

Llocplaça de Patraix, València

Astrid i la resta de la colla ha aconseguit que, a l'illa, s'hi practique un nou esport: les curses de dracs. Explorant nous mons, el viatge els porta a descobrir una cova de gel que resulta ser la llar de centernars de nous dracs salvatges.

Entrada lliure

Capacitat limitada

Porteu-hi la cadira!

Organitza: Associació de Veïns, Cultural i de Consumidors Patraix

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 

 


 

I més cinema a Patraix a la fresca...

Els Boxtrolls

[The Boxtrolls]

Versió doblada en valencià

Per a tots els públics

97 minuts

Direcció: Graham Annable i Anthony Stacchi

divendres 18 de setembre de 2015 a les 21.30 h

Llocplaça de Patraix, València

Cheesebridge és una elegant ciutat de l'era postvictoriana, obsessionada pels diners, la classe i el més deliciós dels formatges apestosos. Sota els seus encantadors carrers empedrats viuen els Boxtrolls, uns monstres que ixen dels embornals a la nit per fer-se amb els béns més preuats dels habitants: els fills i els formatges.


Sempre Alice a Ontinyent

 

Cinema en valencià a Ontinyent

Still Alice

[Sempre Alice]

Versió original en anglès subtitulada en valencià

Direcció: Richard Glatzer, Wash Westmoreland

Julianne Moore, Alec Baldwin, Kristen Stewart, Kate Bosworth, Hunter Parrish, Erin Darke, Shane McRae, Victoria Cartagena, Stephen Kunken, Eha Urbsalu, Cali T. Rossen, Kristin Macomber, Cat Lynch, José Báez, Jamie Lee Petronis

dimecres 16 de setembre de 2015 a les 20.00 h - 22.30 h
dijous 17 de setembre de 2015 a les 20.00 h - 22.30 h
divendres 18 de setembre de 2015 a les 22.30 h
dissabte 19 de setembre a les 18.00 h - 20.00 h - 22.30 h
diumenge 20 de setembre de 2015 a les 18.00 h - 20.00 h


 LlocCineápolis El Teler (carrer del Pintor Segrelles, 1, Ontinyent)

Alice Howland està orgullosa de la vida que tant d'esforç li ha costat construir. Als cinquanta, és professora de psicologia cognitiva a Harvard i una experta lingüista de fama mundial, amb un marit reeixit i tres fills adults. Quan comença a sentir-se desorientada, un tràgic diagnòstic li canvia la vida, al mateix temps que la seua relació amb la  família i amb el món, per sempre. Amb elegància i delicadesa, l'autora ens acosta als sentiments dels qui pateixen alzheimer i les seues famílies.

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant)

Organitza: Cine Club Utiye

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


I al setembre, més teatre al Teatre Micalet...

 

 

Matant el temps

Direcció de Pepa Miralles

Amb Joan Gadea

Companyia la Dependent

Del 18 al 27 de setembre de 2015

Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

"Els escriptors diuen d'una manera bella el que tots sabem més o menys per experiència, que el nostre temps és breu i fugitiu i que faríem bé d'aprofitar-lo al màxim. Les excentricitats de Joan ens fan riure, però també ens provoquen la tendresa, perquè en el fons sabem que compartim les seues fòbies i preocupacions; la seua mediocritat és la nostra, i també ho és la voluntat de transcendència. Tempus fugit, diu l'adagi, d'acord, però no cal que ens assotem més del compte i mirem de passarho bé mentre que el viatge dura. Qui compra un bitllet a l'illa de Youkali emprèn una travessia cap a la nostàlgia i cap a l'esperança, però també és una reivindicació de la comèdia i les ganes de compartir amb els amics la festa de la vida." Pasqual Alapont

 

 

 

 Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la bibliotecaels Tarongers, aulari NordBlasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades en la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle. +INFO

 Organitza: Teatre el Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


I més teatre en valencià al Teatre Micalet...

 

 

 

Spaña

Una obra de Xavo Giménez

Amb Pau Blanco i Xavo Giménez

Companyia Purna Teatre

Del 7 al 12 d'octubre de 2015

Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte, diumenge i dilluns, 12 d'octubre,  a les 19.00 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Purna Teatre s'ha cansat ja de la lluita combativa, de l'humor feridor i del teatre protesta. Hem decidit tirar la tovallola. Bé, més que tirar la tovallola, posar-nos-la al cap i untar-nos el cos amb teràpia del teatre de la bona. Hem dissenyat un establiment termal. Un local replet de serveis de plaer on l'spañol ja no pensa, només gaudeix. On els problemes es deixen de costat i les cagades de les voreres es canvien per camins de roses.


Vine al Tastallengües i enganxa't al plurilingüisme

 

El SPL us convida a participar en les activitats d'intercanvi i acolliment lingüístic dels estudiants procedents d'altres universitats de tot el món. La propera edició del Tastallengües tindrà lloc el 24 de setembre, a partir de les 18.30 h. Inclou una xarrada de presentació i un berenar-sopar de germanor amb productes valencians i obert a les aportacions culinàries dels participants. Durant l'àpat, les persones interessades tindran l'oportunitat de formar tàndems lingüístics amb els estudiants internacionals.

La jornada culminarà amb un concert participatiu de folk del grup valencià Urbàlia Rurana. El Tastallengües és una ocasió excel·lent per a conèixer gent d'altres indrets, practicar altres idiomes i mostrar la nostra llengua i la nostra cultura als estudiants que s'incorporen aquest quadrimestre a la Universitat de València. Els actes són gratuïts i estan oberts a tota la comunitat universitària (amb capacitat limitada).

Més informació i reserva de places ací.


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario