miércoles, 1 de marzo de 2017

[Escriu-me] ‘El crèdit’ de Jordi Galceran al Teatre Rialto

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


'El crèdit' de Jordi Galceran al Teatre Rialto (de l'1 al 5 de març) 


De l'1 al 5 de març
50% de descompte en el preu de les entrades (aplicable també a un acompanyant) amb carnet universitari.
Direcció: Sergi Belbel
Amb Joan Miquel Reig i Tomàs Mestre
Funcions: dimecres, 1 de març, (estrena) 20.30 h, dijous i diumenge a les 19 h, divendres i dissabte a les 20.30 h
Demanar una hipotca s'ha convertit en una tasca quasi impossible. Bé, demanar-la no, però sí que te la donen.
El text de Jordi Galceran tracta aquest tema de màxima actualitat dins d'un context de crisi com el que vivim amb l'humor que ens té acostumats. El crèdit és una mostra més de l'habilitat de Jordi Galceran per construir diàlegs plens de matisos i amb una arquitectura teatral fantàstica, on suren assumptes com la fragilitat de les relacions humanes, la desesperació i la risi, econòmica i de parella.
Dirigit per Sergi Belbel i amb la interpretació de Joan Miquel Reig i Tomàs Mestres, El crèdit fa passar al públic una hora i mitja de rialles i reflexions. En paraules de Belbel, "és una obra tan necessària com balsàmica".
Organitza: Generalitat Valenciana i CulturArts
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


 

 Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario