martes, 11 de abril de 2017

[Escriu-me] Andreu Valor i Guiem Soldevila en concert al Teatre Micalet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Andreu Valor i Guiem Soldevila en concert al Teatre Micalet (21 d'abril de 2017) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
21 d'abril de 2017, 20.30 h
Durada: 80 minuts
El cantautor menorquí Guiem Soldevila i el cantautor valencià Andreu Valor presenten A dues veus on cadascú cantarà cançons seues i també versionaran cançons l'un de l'altre.
En diverses ocasions han compartit escenari i l'afinitat musical i personal esdevé en un espectacle d'autor atractiu. Poesia i conjugació de veus. Harmonies i variants dialectals en una mateixa finalitat.
Andreu Valor sobre Guiem Soldevila:
"M'encisa la música de Guiem i compartir sensacions i emotivitat amb ell, damunt de l'escenari. Sobretot oferirà un humil enriquiment a la nostra llengua en la seua diversitat expressiva. Unir i compartir, d'això es tracta".
Guiem Soldevila sobre Andreu Valor:
"Compartir escenari amb Andreu Valor és un privilegi de complicitat. La força de la seva sensibilitat fa d'ell un gran cantautor. Hem creat aquest recital per apropar-vos la nostra música i poesia, però també per aportar el nostre granet d'arena a la nostra llengua i cultura".
Organitza: Teatre Micalet

'El darrer dia del cafè de la granota' al Teatre Micalet (22 i 23 d'abril de 2017) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
22 i 23 d'abril de 2017
Dramatúrgia: M. Àngels Largo i Armand Villén
Direcció: Xisco Segura
Amb M. Àngels Largo i Armand Villén
Funcions: dissabte i diumenge a les 19.00 h
Durada: 60 minuts
Mequinensa 1971. Pràcticament ja no queda cap casa en peus al poble. Falten pocs dies perquè les aigües del pantà inunden els carrers.
L'Adelaida i el Fernando, propietaris del Cafè de la Granota, es disposen a entrar per darrera vegada al seu establiment. Abans, però, hi ha un aldarull entre l'Adelaida, que està força encesa, i les forces de l'ordre. Un cop a dins, comencen a rememorar mitjançant records, fotografies, anècdotes, objectes… diferents situacions i personatges que al llarg del temps han passat pel Cafè de la Granota.
Poc després, hauran d'abandonar per sempre el seu cafè, que serà enrunat per les màquines i submergit sota les aigües.
Amb aquesta comèdia, inspirada en els contes d'El Cafè de la Granota de Jesús Moncada, reviurem el darrer dia de totes i cada una de les famílies que varen deixar l'antic poble de Mequinensa per començar una nova vida, amb l'humor, la ironia i la sornegueria tan pròpies de Moncada. Un paisatge mític, ple d'humanitat i de riquesa.
Organitza: Teatre Micalet

'Els esperantistes' al Teatre Micalet (del 26 d'abril al 7 de maig) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
Del 26 d'abril al 7 de maig de 2017
Autoria i direcció: Paco Zarzoso
Direcció: Xisco Segura
Amb Josep Manel Casany, Ferran Gadea i Cristina Garcia
Ferran Gadea ha estat guardonat com a millor actor als Premis AAPV 2017.
Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h | dilluns 1 de maig a les 19.00 h | dissabte i diumenge a les 19.00 h
Durada: 80 minuts
Llàtzer i Marta són dos germans pròxims a la quarantena que viuen a la casa dels progenitors, que van morir deu anys arrere. El pare era el president de la Societat Esperantista de la ciutat i va inculcar als seus fills l'amor per aquesta llengua que hauria d'unir a tots els éssers humans.
Llàtzer -així batejat per Lazarus Zamenhof, el creador de l'esperanto-, mai va eixir de la casa familiar i, després de la mort dels pares, va ocupar la seua habitació, la més gran, que dóna a la mar.
Marta, després de diversos viatges i desenganys amorosos, ha tornat a la llar familiar, i enamorada bojament d'Àngel, un empresari immobiliari arruïnat, el porta a la casa amb la intenció que es quede a viure amb els dos germans.
Entre tots dos germans s'establirà una lluita de poder per l'habitació gran de la casa, però en realitat són altres les lluites que ixen a la llum en aquesta tragicomèdia que té com a protagonista la fragilitat humana.
Organitza: Teatre Micalet

Cinema en valencià als AlbaTexas 

Encetem la col·laboració amb els Cinemes AlbaTexas, que es limitarà a les pel·lícules programades en valencià, és a dir, films en versió original en valencià, en versió original subtitulada en valencià o en versió doblada al valencià, i oberta a qualsevol projecció o sessió de dilluns a diumenge. Haureu de consultar la programació al web dels cinemes per saber les pel·lícules que acompleixen aquests requisits.
Qualsevol persona de la comunitat universitària (estudiants, PAS, PDI i membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes) podran recollir els bons de la campanya als centres d'autoaprenentatge de llengües presentant el carnet universitari.
Cada bo es podrà bescanviar, a la taquilla dels cinemes, el mateix dia de la sessió a la qual es vol assistir, per una entrada gratuïta per a qualsevol projecció en valencià de qualsevol dia i sessió. Òbviament, el bescanvi per a una sessió concreta estarà condicionat per la disponibilitat d'entrades.

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.
No hay comentarios:

Publicar un comentario