miércoles, 26 de abril de 2017

[Escriu-me] ‘El fandango de Marx’ al Rialto i ‘Marabunta’ al Principal

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


'El fandango de Marx' de Patricia Pardo al Teatre Rialto (del 26 al 30 d'abril) 

Del 26 al 30 d'abril de 2017
50% de descompte en el preu de les entrades (aplicable també a un acompanyant) amb carnet universitari.
Direcció, text i dramatúrgia: Patricia Pardo
Espectacle de circ
Amb Begoña Tena, Roge P. Magdaleno, Illya Gendler i Patricia Pardo
Amb la col·laboració de la Banda Simfònica d'Alaquàs, dirigida per Enric Parreño
Del 26 al 30 d'abril de 2017
Funcions: de dimecres a dissabte a les 20.30 h, diumenge a les 19.00 h
Un cant a la perifèria i a la benvinguda del migrants, a través d'una radiografia del món obrer valencià dels anys vuitanta.
Organitza: Generalitat Valenciana i CulturArts
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

'Marabunta' de Guillem Albà & La Marabunta al Teatre Principal (del 28 al 30 d'abril de 2017) 

Del 28 al 30 d'abril de 2017
Entrades: 50% de descompte en la taquilla amb la presentació del carnet universitari (més un acompanyant).
De Guillem Albà & La Marabunta
Direcció: Guillem Albà
Amb Guillem Albà, Guillermo Carrizo, Iñaki Marquiegui, Martí Soler, Albert Comaleras, Àlvar Monfort i Edgar Gómez
Funcions:  divendres i dissabte a les 20.30 h; diumenge a les 18.00 h
Marabunta és bogeria, és descontrol amb classe i és no voler despentinar-se i acabar perdent els pantalons. Però tot això amb un somriure a la cara. És un xou de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe.
Desconnecteu els mòbils i els cervells. Ells són antídot, pólvora i vitamina C. Són un joc sense conservants: en directe i a la vena. Un espectacle total per a tots els públics.
Organitza: Teatre Principal
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

'Els esperantistes' al Teatre Micalet (del 26 d'abril al 7 de maig) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
Del 26 d'abril al 7 de maig de 2017
Autoria i direcció: Paco Zarzoso
Direcció: Xisco Segura
Amb Josep Manel Casany, Ferran Gadea i Cristina Garcia
Ferran Gadea ha estat guardonat com a millor actor als Premis AAPV 2017.
Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h | dilluns 1 de maig a les 19.00 h | dissabte i diumenge a les 19.00 h
Durada: 80 minuts
Llàtzer i Marta són dos germans pròxims a la quarantena que viuen a la casa dels progenitors, que van morir deu anys arrere. El pare era el president de la Societat Esperantista de la ciutat i va inculcar als seus fills l'amor per aquesta llengua que hauria d'unir a tots els éssers humans.
Llàtzer -així batejat per Lazarus Zamenhof, el creador de l'esperanto-, mai va eixir de la casa familiar i, després de la mort dels pares, va ocupar la seua habitació, la més gran, que dóna a la mar.
Marta, després de diversos viatges i desenganys amorosos, ha tornat a la llar familiar, i enamorada bojament d'Àngel, un empresari immobiliari arruïnat, el porta a la casa amb la intenció que es quede a viure amb els dos germans.
Entre tots dos germans s'establirà una lluita de poder per l'habitació gran de la casa, però en realitat són altres les lluites que ixen a la llum en aquesta tragicomèdia que té com a protagonista la fragilitat humana.
Organitza: Teatre Micalet

Cinema en valencià als AlbaTexas 

Encetem la col·laboració amb els Cinemes AlbaTexas, que es limitarà a les pel·lícules programades en valencià, és a dir, films en versió original en valencià, en versió original subtitulada en valencià o en versió doblada al valencià, i oberta a qualsevol projecció o sessió de dilluns a diumenge. Haureu de consultar la programació al web dels cinemes per saber les pel·lícules que acompleixen aquests requisits.
Qualsevol persona de la comunitat universitària (estudiants, PAS, PDI i membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes) podran recollir els bons de la campanya als centres d'autoaprenentatge de llengües presentant el carnet universitari.
Cada bo es podrà bescanviar, a la taquilla dels cinemes, el mateix dia de la sessió a la qual es vol assistir, per una entrada gratuïta per a qualsevol projecció en valencià de qualsevol dia i sessió. Òbviament, el bescanvi per a una sessió concreta estarà condicionat per la disponibilitat d'entrades.

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario