miércoles, 19 de enero de 2011

Activitats de la setmana

Activitats de la setmana:

 Avui dimecres 18 de gener, a les 19h a l’Auditori Joan Plaça , tenim al Botànic l'última xerrada del cicle Les Conferències del Botànic 2010 amb Luis Gil, Catedràtic de la Universitat Politècnica de Madrid i director del Departament de Silvopascicultura a la ETSI de Montes de la UPM. Com a cloenda parlarà de la Conservació de la diversitat intra e inter específica, una perspectiva crítica des de la investigació forestal

 El diumenge 23, a les 12h a l’Auditori Joan Plaça, encetem al Jardí els concerts d’Hivern de música clàssica organitzats per l’Aula de Música de la Universitat. Ens acompanyarà un quartet de corda que interpretarà peces dels compositors J.C. Arriaga i  Edvard Grieg.

A més, i fins el 13 de febrer, podreu visitar a la Plaça Carles Pau del Jardí, l’exposició Atalantar, de la cultura rural al desarrollo sostenible, de Joaquín Araújo. 

Per acabar, consulteu els nous horaris del Jardí Botànic i les noves tarifes, vigents a partir del proper més de febrer ací.

 

**

 

Actividades de la semana:

 Hoy, miércoles 18 de enero, a las 19h en el Auditorio Joan Plaça , tenemos en el  Botànic la última charla del ciclo Les Conferències del Botànic 2010 con Luis Gil, Catedrático de la Universidad Politécnica de Madrid y director del Departamento de Silvopascicultura en la ETSI de Montes de la UPM. Como cierre hablará de la Conservación de la diversidad  intra e inter específica, una perspectiva crítica desde la investigación forestal

 El domingo 23, a las 12h en el Auditorio Joan Plaça, abrimos en el Jardín los conciertos de Invierno de música clásica organizados por el Aula de Música de la Universidad. Nos acompañará un cuarteto de cuerda que interpretará piezas de los compositores J.C. Arriaga y  Edvard Grieg.

  Además, y hasta el 13 de febrero, podréis visitar en la Plaza Carles Pau del Jardín, la  exposición Atalantar, de la cultura rural al desarrollo sostenible, de Joaquín Araújo.

Para acabar, consultad los nuevos horarios del Jardí Botànic y las nuevas tarifas vigentes a partir del próximo mes de febrero aquí.  

 


 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario