jueves, 1 de septiembre de 2016

[Escriu-me] ‘Emprenyada’ al Micalet. Passeu pels CAL al pels bons!

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


 'Emprenyada' al Teatre Micalet (del 22 al 25 de setembre de 2016) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
De Rafa Ferrero
Amb Maria Juan
Sessions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00 h
Una actriu embarassada. Mariua està prenyada (i emprenyada). Aquesta situació tan especial i delicada, però poderosa alhora, servirà com a excusa per a fer un repàs de l'actualitat que ens envolta. Les seues pors i dubtes, l'educació, la sanitat, la política… sense deixar mai de banda allò més personal, com és habitual a totes les seues històries. El que sent, el que sommia, el que desitja, el que espera… Una vegada més col·labora amb Rafa Ferrero, qui signa el text, Emprenyada promet divertir, fer pensar i sentir. Però sobretot riure.
Organitza: Teatre Micalet
 

 

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario