jueves, 10 de noviembre de 2016

Activitats de l'Escola Europea de Pensament Lluís Vives

 

La Universitat de València a través del Vicerectorat de Cultura i Igualtat posa en marxa aquest curs l'Escola Europea de Pensament Lluís Vives (http://www.escoladepensamentlluisvives.com/). Les activitats comencen la pròxima setmana amb dues conferències i dos seminaris al Centre Cultural La Nau. 

 

Conferència de Santiago Posteguillo 'La legió perduda, la novel·la trobada: navegant entre la ficció i la història' (dimarts, dia 15 de novembre).

 

Conferència d'Amelia Valcárcel 'La memòria i el perdó' (dijous, dia 17 de novembre).

 

Seminari 1, d'Amelia Valcárcel: 'La memòria i el perdó. Ontologia del deute' (dimecres, dia 16 de novembre). Matrícula: http://links.uv.es/MZC72AT

 

Seminari 2, d'Amelia Valcárcel: 'El deure de no oblidar' (divendres, dia 18)
Matrícula:
http://links.uv.es/osn9GZx

 

L'entrada a les conferències és lliure i aforament limitat. Les conferències es retransmetran en directe per la web http://mediauni.uv.es/epensament.

 

Per als seminaris, cal matricular-se i les places són limitades.

 

L'arxiu audiovisual de les conferències i seminaris podran consultar-se amb posterioritat en el Canal Cultura de Mediauni (http://mediauni.uv.es)

 

___________________________

 

La Universitat de València, a través del Vicerrectorado de Cultura e Igualdad, pone en marcha este curso la Escola Europea de Pensament Lluís Vives (http://www.escoladepensamentlluisvives.com/). Las actividades comienzan la próxima semana con dos conferencias y dos seminarios en el Centre Cultural La Nau.

 

Conferencia de Santiago Posteguillo 'La legión perdida, la novela encuentro: navegando entre la ficción y la historia' (martes, 15 de noviembre).

 

Conferencia de Amelia Valcárcel 'La memoria y el perdón' (jueves, día 17 de noviembre).

 

Seminario 1, de Amelia Valcárcel: 'La memoria y el perdón. Ontología de la deuda' (miércoles, día 16 de noviembre). Matrícula: http://links.uv.es/MZC72AT

 

Seminario 2, de Amelia Valcárcel: El deber de no olvidar '(viernes, día 18). Matrícula: http://links.uv.es/osn9GZx

 

La entrada a las conferencias es libre y aforo limitado. Las conferencias se retransmitirán en directo por la web http://mediauni.uv.es/epensament

 

Para los seminarios, hay que matricularse y las plazas son limitadas.

 

El archivo audiovisual de las conferencias y seminarios podrán consultarse con posterioridad en el Canal Cultura de Mediauni (http://mediauni.uv.es)

No hay comentarios:

Publicar un comentario