jueves, 24 de noviembre de 2016

Una setmana per volar alt al Botànic! 
cabecera
     

WEB ILLUSTRACIO    
   

4 Des

PRESENTACIÓ: UN BOSC DE PLOMES

Sabries identificar els ocells que es poden veure al Botànic al llarg de l'any? Per ajudar-nos en aquesta tasca, arriba 'Un bosc de plomes', una guia d'aus urbanes editada i coordinada per SEO/BirdLife i el Jardí Botànic. Acompanya'ns el dia de la presentació. Gaudirem d'activitats per als més menuts i d'un concert de Dani Miquel molt especial.

  + saber més

  
     

CONFE 2 PEK
       CONFE 3 PEK
   

Hui!

CONFERÈNCIA: CARTOGRAFIES VEGETALS. UN JARDÍ JAPONÉS

        

1 Des

CONFERÈNCIA: CIÈNCIA O ART? LA IMATGE DE LA BOTÀNICA EN EL SEGLE XVIII

 

L'artista visual i professora de la Universitat Europea Esther Pizarro analitza els principis formals i conceptuals del jardí japonès i la seua confrontació al llenguatge cartogràfic dins del cicle de conferències 'Art al Jardí'.

  La imatge de la botànica al segle XVIII és el tema abordat per Esther García Guillén, cap d'unitat de l'Arxiu de la Biblioteca del Reial Jardí Botànic-CSIC, en la tercera conferència del cicle 'Art al Jardí'.
  + saber més   + saber més
   
 

russafa kids pek
       CONCERT CLASSICA 2 PEK
   

3 Des

TALLER: LA CIUTAT DEL RECICLATGE

        

29 Nov

CLÀSSICA: CONCERT DE PIANO

 

Amb materials reciclats, creativitat i treball en equip imaginarem una ciutat millorada, més sostenible i més amable. Un taller per reflexionar sobre la ciutat en què habitem dins les activitats de Ruzafalovekids 2016.

  Schumann, Bartók, Ravel, Falla i Liszt sota la interpretació i sensibilitat dels pianistes valencians Sandra Felis i Jose Romero. Una nova proposta dels 'Concerts de Tardor' que ens apropa la música de cambra al Botànic.
  +saber més   + saber més

 
 

VVG NOVEMBRE PEK
       albufera simposi pek
   

27 Nov

DIA DE LA CIÈNCIA: PORTES OBERTES

        

25 - 26 Nov

SIMPOSI: EL PARC NATURAL DE L'ALBUFERA, ARA

 

Per tal de commemorar el Dia de la Ciència, aquest diumenge el Botànic celebra una jornada de portes obertes. A més, el Gabinet de Didàctica reforça el número de visites guiades gratuïtes i ens brinda l'oportunitat de conèixer a fons el nostre jardí.

  aDiversos són els problemes, necessitats i potencialitats vinculats al Parc de l'Albufera. Recollir les aportacions de científics, tècnics, agents socials i ciutadania, en general, és l'objectiu d'aquesta trobada.
  +saber més   + saber més

 
 

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--  Eva Pastor Serra Gabinet de Cultura botànica i Comunicació  Jardí Botànic de la Universitat de València c/Quart, 80. 46008 València tlf. (+34) 96 315 68 06 fax. (+34) 96 315 68 26  eva.pastor@uv.es @EvaBotanic  cicbotanic@uv.es www.uv.es/jardibotanic www.espores.org www.facebook.com/jardibotanicuv @JardiBotanicUV  CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT  Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.  El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o  distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent  i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i  polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).  Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que  es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.    

No hay comentarios:

Publicar un comentario