lunes, 21 de noviembre de 2016

[Escriu-me] Concerts de Bertomeu i Jordi Gil al Micalet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Concert de Bertomeu al Teatre Micalet (24 de novembre de 2016, a les 20.30 h) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
Bertomeu presenta el seu últim treball Collita i llaurador
Collita i Llaurador és el paisatge de Bertomeu, és la tendresa de la música quan forma part del recorregut d'aquell que la compon. Collita i llaurador és la terra quan s'aireja després de passar el Rotovator, és música i lletra que van creixent. La terra és fèrtil si la treballes, si la cuides, com les persones, que tot és millor amb cura i tendresa. Allò que ens fa ser d'algun lloc, és la memòria, els records, i com més temps passa, totes aquestes vivències es regeneren en imatges, olors, colors, cançons…
Organitza: Teatre Micalet

Concert de Jordi Gil al Teatre Micalet (25 de novembre de 2016, a les 20.30 h) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
Presentació nou projecte Separat
Saxofon Moisés Olcina
Acordeó Josep Pons
Contrabaix Andreu Valor
Jordi Gil (Alcoi, 1951) és un dels cantautors valencians més reconeguts. Amb més de 40 anys de trajectòria musical, Gil ha compost més de 200 cançons amb lletra i música pròpies. Així també, ha musicat lletres d'altres poetes i és, també, autor de la música de les pel·lícules El tren dels anglesos i El Xitxarra. Actualment, Jordi Gil treballa en el seu nou projecte Separat que es presentarà el pròxim 25 de novembre.
Organitza: Teatre Micalet

'Demain' ['Demà'] al Musical de Benimaclet (dijous, 1 de desembre a les 21.30 h) 

Versió original en francès subtitulada en valencià. Entrada gratuïta. Capacitat limitada.
Direcció: Cyril Dion, Mélanie Laurent
Durada: 118 minuts
Documental
1 de desembre, 21.30 h
Després de la publicació d'un estudi que anunciava la possible desaparició de part de la humanitat el 2100, Cyril Dion i Mélanie Laurent i un equip de quatre persones visiten deu països per investigar les causes de la catàstrofe i, sobretot, la manera d'evitar-la. Durant el viatge, es troben amb pioners que reinventen l'agricultura, l'energia, l'economia, la democràcia i l'educació. Acabat el treball, comencen a albirar la possibilitat que sorgisca un món nou: el món del demà.
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística
'El nou Tirant' al Teatre Micalet (del 30 de novembre al 4 de desembre de 2016) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
Direcció: Anna Marí (a partir d'una idea de Pep Sanchis)
Text: Pasqual Alapont
Intèrprets: Victoria Mínguez i Ramon Rodenas
Una producció de Crit companyia de teatre
Sessions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00 h
Dos actors envoltats de llibres. Vint personatges de la primera novel·la moderna d'Europa. Una experiència trepidant de transformació. Besos furtius, ferides que cremen, traïcions sagnants i la ironia, el somriure i la rialla. Els actors conten i canten la història del Tirant amb l'emoció amb què va ser escrita en un viatge teatral a través del temps.
Organitza: Teatre Micalet

'Les amigues de l'Àgata' a Ontinyent, del 30 de novembre al 6 de desembre 

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant).
Durada: 94 minuts
Directores: Laia Alabart,  Alba Cros,  Laura Rius,  Marta Verheyen
Amb Elena Martin,  Carla Linares,  Marta Cañas,  Victòria Serra

Sessions: dimecres, 30 de novembre de 2016, a les 18.00 h, dijous, 1 de desembre de 2016, a les 18.00 h, divendres, 2 de desembre de 2016, a les 18.00 h, dissabte, 3 de desembre de 2016, a les 18.00 h, diumenge, 4 de desembre de 2016, a les 18.00 h, dilluns, 5 de desembre de 2016, a les 20.00 h i 22.30 h, dimarts, 6 de desembre de 2016, a les 20.00 h i 22.30 h
Lloc: Cineápolis  el Teler, carrer del Pintor Segrelles, 1-3, Ontinyent


Àgata ha començat a estudiar a la universitat, però continua veient amb regularitat les amigues de l'escola, amb qui comparteix festes, intimitats, viatges, bromes i discussions. Un espai privat ple de records, que ara ha de confrontar amb les noves amistats que troba a la facultat i els canvis que comença a descobrir en ella mateixa.

Organitza: Utiye Cinema
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 

 Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario