lunes, 18 de octubre de 2010

Activitats de la setmana

Aquesta setmana a l’Auditori Joan Plaça del Jardí:

 

Conferència Etnobotànica del Garrofer, a càrrec de Ferran Zurriaga, el dimecres 20 a les 19h. Xerrada del cicle Les conferències del Botànic 2010. Entrada lliure i aforament limitat.

 Concert de Free Jazz, del cicle Cuinant Jazz, Jazz al Botànic 2010, el proper dissabte 23 a les 19.30h. Ja es poden recollir les entrades a la taquilla del Jardí a partir de les 10, excepte avui dilluns que el Jardí està tancat.

 Concert de música clàssica amb el quintet de metalls Art Brass Quintet, dels Concerts de Tardor, organitzats amb l’Aula de Música de la Universitat de València. El diumenge 24 a les 12h. Entrada lliure i aforament limitat.

 **

 

Esta semana en el Auditorio Joan Plaça del Jardí:

 

Conferencia Etnobotànica del Garrofer, a cargo de Ferran Zurriaga, el miércoles 20 a las 19h. Charla del ciclo Les conferències del Botànic 2010. Entrada libre y aforo limitado.

 

Concierto de Free Jazz, del ciclo Cuinant Jazz, Jazz al Botànic 2010, el próximo sábado 23 a las 19.30h. Ya se pueden recoger las entradas en la taquilla del Jardí a partir de las 10, excepto hoy lunes que el Jardí está cerrado.

 

Concierto de música clásica con el quinteto de metales Art Brass Quintet, de los Concerts de Tardor, organizados con el Aula de Música de la Universitat de València. El domingo 24 a las 12h. Entrada libre y aforo limitado.

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario