martes, 26 de octubre de 2010

Bar de ciència. La ciència de la cuina i la cuina de la ciència

Espai Ciència Setmana dels  Octubre

Innova't . Bars de Ciències per a innovar el teu futur

 

La ciència de la cuina i la cuina de la ciència

Hi ha una gastronomia científica? Quines aportacions fa la ciència a la cuina?   Es pot aprendre ciència a la cuina?

En aquesta ocasió maridarem cuina i ciència com un aperitiu saborós de l'Any Internacional de la Química (2011)

 

Amb la Participació de

Claudi Mans, professor emèrit de la Universitat de Barcelona i divulgador científic

Pere Castells, responsable del departament de Recerca Gastronòmica i Científica de la Fundació Alicia,Alimentació i Ciència

Emili Piera, periodista i crític gastronòmic de la cartellera Turia.

Modera

Núria Cadenes, periodista d'El Temps.

 

A la cafeteria de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània

 

Dia: Dimecres 27 d'octubre 2010

Hora: 19h

Lloc: Cafeteria, Octubre Centre de Cultura Contemporània

C/Sant Ferran,12

46001 València.

Tel. (0034) 96 315 77 99

 

Càtedra de Divulgació de la Ciència Universitat de València

Gabinet de Política Científica

campus de Blasco Ibáñez

C/ Amadeu de Savoia nº 4 2a planta

46010 València

Tel. 96-3395000

Fax 96-3395008

http://www.valencia.edu/cdciencia

 


Vostè rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario