lunes, 8 de noviembre de 2010

Activitats de la setmana

Activitats de la setmana

 Dimarts 9 a les 19.30h, música clàssica amb els Concerts de tardor 2010 de l’Aula de música de la Universitat de València. El Trio Musicalis, composat pel violí de Mario Pérez, el clarinet d’Eduardo Raimundo, i el piano de Francisco Escoda, es creà per fomentar la música de cambra, i porten al Jardí peces de Joan Albert Amargó i Bélla Bartók entre altres.

Dimecres 10 a les 19h, amb les Conferències del Botànic 2010, dedicades a la botànica, podrem escoltar la xerrada Conservació de flores insulars: gens, plantes, illes i jardins botànics a càrrec de Juli Caujapè, Cap del Departament de Biodiversitat Molecular i banc d'ADN. Jardí Botànic Canari "Viera y Clavijo"-Unitat Associada CSIC (Les Palmes de Gran Canària).

 Dijous 11 a les 19h, continua el cicle de xerrades Ciència i Societat, organitzat per la delegació institucional del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) a la Comunitat Valenciana. Jorge Lobo, del Museu Nacional de Ciències Naturals (CSIC), parlarà sobre Biodiversitat, extinció i canvi climàtic

 Diumenge 14 a les 11.30h, contacontes per als més menuts amb Aprèn anglès al Botànic. El grupo Luna ens ofereix la possibilitat de familiaritzar-nos amb una segon llengua mentre escoltem i juguem amb històries sobre animals i plantes.

 Totes les activitats són a l’Auditori Joan Plaça, c/Beat Gaspar Bono s/n, d’entrada lliure i aforament limitat, excepte el contacontes que és al centre del Jardí i cal abonar l’entrada. Més activitats ací.

 

**

 Actividades de la semana

 Martes 9 a las 19.30h, música clásica con los Concerts de tardor 2010 del  Aula de música de la Universitat de València. El Trio Musicalis, compuesto por el violín de Mario Pérez, el clarinete de Eduardo Raimundo, y el piano de Francisco  Escoda, se creó para fomentar la música de cámara, y traen al Jardí piezas de Joan Albert Amargó y Bélla Bartók entre otros.

 Miércoles 10 a las 19h, con Les Conferències del Botànic 2010, dedicadas a la botánica, podremos escuchar la charla Conservación de flores insulares: genes, plantas, islas y jardines botánicos a cargo de Juli Caujapè, Jefe Departamento de Biodiversidad Molecular y banco de ADN. Jardín Botánico Canario "Viera y Clavijo"-Unidad Asociada CSIC (Las Palmas de Gran Canaria).

 Jueves 11 a las 19h, continua el ciclo de charlas Ciencia y Sociedad, organizado por la delegación institucional del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) en la Comunidad Valenciana. Jorge Lobo, del Museo Nacional de Ciencias Naturales (CSIC), hablará sobre Biodiversidad, extinción y cambio climático.

 Domingo 14 a las 11.30h, cuentacuentos para los más pequeños con Aprèn anglès al Botànic. El grupo Luna nos ofrece la posibilidad de familiarizarnos con una segunda lengua mientras escuchamos y jugamos con historias de animales y plantas.  

 Todas las actividades son en el Auditorio Joan Plaça, c/Beat Gaspar Bono s/n, de entrada libre y aforo limitado, excepto el cuentacuentos que es en el centro del Jardí y hay que abonar la entrada. Más actividades aquí.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario