martes, 16 de noviembre de 2010

Activitats de la Setmana

Activitats de la setmana

Dimecres 17 a les 19h, a l’Auditori Joan Plaça, amb les Conferències del Botànic 2010, dedicades a la botànica, podrem escoltar la xerrada Rebutia: un gènere per a col·leccionistes  a càrrec de Vicente Bueno, convidat d’ACYS, l’Associació dels Amics dels Cactus i Suculentes. Descubreix aquestes plantes en aquest blog.  Entrada lliure i aforament limitat.  


Dijous 18 a les 19h, a l’Auditori Joan Plaça, continua el cicle de xerrades Ciència i Societat, organitzat per la delegació institucional del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) a la Comunitat Valenciana. Fernando Hiraldo, de l’Estació Biològica de Doñana (CSIC), parlarà sobre Biodiversitat i desenvolupament, una convivència necessària i difícil. Entrada lliure i aforament limitat. 


Dijous 18 a
les 17h, presentació de l’exposició Fique: història i futur d’una fibra vegetal, una mostra etnobotànica organitzada per Atelier ONG i Ecofibras sobre la fibra de la planta de fique utilitzada a Colòmbia, amb fotografies, fibres, eines i peces d’artesania . Hi haurà una taula redona a l’Auditori Joan Plaça on es projectarà també el documental “El fique. Un hilo con mucha fibra”, i a continuació s’inaugurarà la mostra. L’exposició estarà fins el 30 de gener a l’Estufa Freda. Entrada gratuïta per als visitants del Jardí.


Divendres 19 s’obrin les portes de l’exposició Com veus la ciència?  Una selecció de fotografies presentades al concurs organitzat per RUVID, la Xarxa d'Universitats Valencianes per al foment de la Investigació, el Desenvolupament i la Innovació. La mostra estarà fins el 23 de gener a la Sala d’Exposicions. Entrada gratuïta.


Dissabte 20 a les 19.30h, a l’Auditori Joan Plaça, tenim al Jardí un nou concert del cicle  Cuinant Jazz, organitzat en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz. JAZZ & ARTS suposarà l’actuació de Pere Munuera, Ales Cesarini, Bertrand Kientz, Victor Jiménez i altres artistes convidats, amb una proposta que fusiona la música amb la pintura, la dansa i altres vessants artístiques. Les entrades estan a la venda des de dissabte passat a la taquilla del Jardí.


Diumenge 21 La Càtedra de divulgació de la Ciència organitza al Jardí, entre moltes altres activitats per a la Setmana Europea de la Ciència, la Festa de la ciència. Contacontes, manualitats i moltes activitats relacionades amb la riquesa de la nostra biodiversitat vos esperen al Jardí. De 11 a 14h.


**

Actividades de la semana

Miércoles 17 a las 19h, en el Auditorio Joan Plaça, con las Conferències del Botànic 2010, dedicadas a la botánica, podremos escuchar la charla Rebutia: un género para coleccionista a cargo de de Vicente Bueno, invitado de ACYS, la Asociación de los Amigos de los Cactus y Suculentas. Descubre estas plantas en este blog. Entrada libre y aforo limitado.

 Jueves 18 a las 19h, en el Auditorio Joan Plaça, continúa el ciclo de charlas Ciència i Societat, organizado por la delegación institucional del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) en la Comunidad Valenciana. Fernando Hiraldo, de la Estación Biológica de Doñana (CSIC), hablará sobre Biodiversidad y desarrollo, una convivencia necesaria y difícil. Entrada libre y aforo limitado.  

 Jueves 18 a las 17h, presentación de la exposición Fique: història i futur d’una fibra vegetal, una muestra etnobotánica organizada por Atelier ONG y Ecofibras sobre la fibra de la planta de fique utilizada en Colombia, con fotografías, fibras, herramientas y piezas de artesanía. Habrá una mesa redonda en el Auditorio Joan Plaça donde se proyectará también el documental “El fique. Un hilo con mucha fibra”, y a continuación se inaugurará la muestra. La exposición estará hasta el 30 de enero en la Estufa Fría. Entrada gratuita para los visitantes del Jardín.  

 Viernes 19 se abren las puertas de la exposición Com veus la ciència?  Una selección de fotografías presentadas al concurso organizado por RUVID, la Red de Universidades Valencianas para el Fomento de la Investigación, el Desarrollo y la Innovación. La muestra estará hasta el 23 de enero en la Sala de Exposiciones. Entrada gratuita.

Sábado 20 a las 19.30h, en el Auditorio Joan Plaça, tenemos en el Jardín un nuevo concierto del ciclo Cuinant Jazz, organizado en colaboración con el colectivo de músicos Sedajazz. JAZZ & ARTS supondrá la actuación de Pere Munuera, Ales Cesarini, Bertrand Kientz, Victor Jiménez y otros artistas invitados, con una propuesta de fusiona la música con la pintura, la danza y otras vertientes artísticas. Las entradas están a la venta des de el sábado pasado en la taquilla del Jardín.

Domingo 21 La Cátedra de divulgación de la Ciencia organiza en el Jardín, entre muchas otras actividades para la Semana Europea de la Ciencia, la Fiesta de la ciencia. Cuentacuentos, manualidades y muchas actividades relacionadas con la riqueza de nuestra biodiversidad os esperan en el Jardín. De 11 a 14h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario