jueves, 23 de abril de 2015

Col·loqui de Jose Miguel Mulet sobre ciència en xarxes socials

El pròxim divendres 24 d'abril tindrà lloc el segon col·loqui de la temporada sobre comunicació científica de l'Institut de Física Corpuscular (IFIC). En aquesta ocasió el convidat és Jose Miguel Mulet, professor titular de biotecnologia en la Universitat Politècnica de València i investigador de l'Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes (UPV-CSIC).

El professor Mulet és, a més de científic, un actiu divulgador i molt bel·ligerant amb les pseudociències, des del seu blog "Tomates con genes" i també amb els seus llibres "Comer sin miedo", "Los productos naturales ¡vaya timo!" i "Medicina sense enganys". El professor Mulet parlarà d'una de les eines de més recent aparició per a difondre el coneixement científic: les xarxes socials. És clar que aquestes plataformes redueixen dràsticament la distància entre els científics i el públic, però, es pot fer en elles divulgació de qualitat o més bé s'aconsegueix trivialitzar els missatges, perdent-los com una veu en mig de la multitud?

El col·loqui tindrà lloc a les 12.30 hores al Saló d'Actes del Parc Científic.

Més informació:
http://indico.ific.uv.es/indico/conferenceDisplay.py?confId=2474

http://twitter.com/jmmulet

http://www.facebook.com/jose.muletsalort
 
 
 
Universitat deValència
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008

web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario