miércoles, 22 de abril de 2015

Debats electorals a La Nau 2015

Debats electorals a La Nau 2015

 

 

Des del Vicerectorat de Cultura i Igualtat us convidem als "Debats electorals a La Nau", amb motiu de les eleccions autonòmiques i municipals de 2015.

 

Els debats, que abordaran temes d'interès educatiu, cultural i social, comptaran amb la participació de diferents membres dels partits que concorren a les eleccions, i se celebraran els dies 23 d'abril (Polítiques educatives: la universitat), 28 d'abril (Polítiques culturals), 4 de maig (Polítiques de cooperació al desenvolupament i immigració) i 5 de maig (Polítiques d'igualtat).

 

Els actes tindran lloc a les 19 hores, a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau (Universitat, 2). Entrada gratuïta, aforament limitat a la capacitat de la sala.

 

Organitza: Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València.

 

Els debats es retransmetran en directe per la Televisió de la Universitat de València per Internet, Mediauni (mediauni.uv.es/tv), i es podran consultar els arxius audiovisuals al Canal cultura del mateix mitjà.

 

Més informació:

http://www.uv.es/culturaweb/activitats/debatselectorals2015nau4.pdf

 

 

------------------

 

 

Debats electorals a La Nau 2015

 

 

Desde el Vicerrectorado de Cultura e Igualdad os invitamos a los "Debates electorales en La Nau" con motivo de las elecciones autonómicas y municipales 2015.

 

Los debates, que abordarán temas de interés educativo, cultural y social, contarán con la participación de diferentes miembros de los partidos que concurren a las elecciones, y se celebrarán los días 23 de abril (Políticas educativas: la universidad), 28 de abril (Políticas culturales), 4 de mayo (Políticas de cooperación al desarrollo e inmigración) y 5 de mayo (Políticas de igualdad).

 

Los actos tendrán lugar a las 19 horas, en el Aula Magna del Centro Cultural La Nau (Universitat, 2). Entrada gratuita, aforo limitado a la capacidad de la sala

 

Organiza: Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València.

 

Los debates se retransmitirán en directo por la Televisión de la Universitat de València por Internet, Mediauni (www.mediauni.uv.es/tv), y se podrán consultar los archivos audiovisuales en el Canal cultura del mismo medio.

 

Más información:

http://www.uv.es/culturaweb/activitats/debatselectorals2015nau4.pdf

No hay comentarios:

Publicar un comentario