viernes, 4 de marzo de 2016

Campus Científics d'Estiu 2016

 
La Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia i el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, amb la col·laboració de 16 Campus d'Excel·lència Internacional i Regional i el recolzament de l'Obra Social "La Caixa", posen en marxa la 7a edició del programa Campus Científics d'Estiu, dirigit a 1920 estudiants de 4t d'ESO i 1er de Batxillerat.

 

La Universitat de València, una institució que aposta per la qualitat de la formació en tots els nivells d'ensenyament,  col·labora amb aquesta iniciativa a través del Campus d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS.

 

Durant set dies els participants en els Campus Científics d'Estiu 2016 estaran en contacte amb la investigació científica, participant en un projecte d'acostament científic especialment dissenyat per professors d'universitat i d'ensenyament de secundària.

 

El programa es completarà amb activitats d'ocis científic-cultural (conferències, visites a museus i centres de ciència...) i esportives.

 

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el pròxim dia 16 de març de 2016.

 

El programa complet es pot consultar a la pàgina web https://campuscientificos.fecyt.es/

 

Per a més informació contacteu amb el correu electrònic: informacion@campuscientificos.es

 
 
Universitat de València
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT 

Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.
El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o distribució sense autorització expressa.
Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent i que l'elimineu.
En el lloc web institucional de la
Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).
Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario