lunes, 21 de marzo de 2016

[Escriu-me] Mireia Vives i Borja Penalba en concert al Teatre Micalet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Concert de Mireia Vives i Borja Penalba al Teatre Micalet...

 

 

Presentació del nou disc L'amor fora de mapa

Dissabte, 23 de març a les 22.30 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

L'amor fora de mapa és el primer disc conjunt de Mireia Vives i Borja Penalba. Van rebre la proposta de Roc Casagran quan estaven treballant en temes propis i es van llançar a musicar els poemes de l'escriptor, emocionats pel potencial i la força dels poemes que apareixen al llibre. Per a Mireia i Borja ha sigut tot un repte visualitzar la música que demanaven els poemes de L'amor fora de mapa, i n'estan orgullosos del resultat: boleros, melodies pop… han aconseguit que el poder de la música amplifique les paraules de Roc Casagran i han obert un univers artístic que sobrepassa les pàgines de la novel·la. En total, han musicat els 14 poemes que apareixen al llibre de l'escriptor de Sabadell, i ho han fet treballant estretament amb l'autor, que els ha guiat pels camins vitals que recorren els tres protagonistes del seu llibre.

 

 


Cubs

De Jaume Policarpo

Amb Ruth Atienza, Àlex Cantó i Miguel Seguí

Diumenges, 3 i 10 d'abril de 2016, a les 12.30 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Espectacle basat en la tècnica de la improvisació i en la teoria de les diferents intel·ligències de H. Gardner, produït per la veterana companyia valenciana Bambalina Teatre Practicable. Nou cubs amb sis dibuixos en cada cara. Què triarà l'espectador? Quina història inventarem amb els dibuixos? I quins objectes eixiran dels cubs per ajudar-nos a contar-la? En 'Cubs' el públic triarà una imatge de cada cub, i amb les nou imatges resultants formaran una seqüència visual que els actors hauran de desenvolupar mitjançant el llenguatge i l'ajuda inestimable dels titelles i dels objectes que ixen dels cubs. A partir d'imatges planes, els actors hauran d'encarnar personatges de carn i ossos i recrear ambients plens de matisos. La combinació de tots els elements que apareixen en escena (imatges dels cubs, ordre en el qual apareixen, participació del públic) determinarà la construcció i desenvolupament de l'espectacle. 'Cubs', on cada funció és diferent!

 

 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


Mecbeth al Teatre Rialto

 

Mecbeth

Direcció de Jaime Pujol
Amb Manolo Ochoa, Marta Chiner, Andrés Navarro, Diego Braguinsky, Víctor Lucas i Olga Utiel

Del 30 de març al 10 d'abril de 2016

Funcions: dimecres (estrena), 20.30 h, dimecres i dijous, 19.00 h, divendres i dissabtes, 20.30 h, diumenges, 18.00 h

 Lloc: Teatre Rialto (plaça de l'Ajuntament, 17, València)

No hi ha tanta diferència entre Macbeth i Mecbeth. Bruixes, prediccions, ambició, assassinats, fantasmes, castells, boscos que es mouen. Un clàssic per a tothom, una paròdia respectuosa amb l'argument i l'esperit del gran William Shakespeare, servida amb humor i cançons, una combinació que els captivarà.
Aquest és un any molt especial, el 400 aniversari de la mort del bard, un motiu excel·lent per conèixer o revisitar una de les seues obres mestres. Divertida, sorprenent, ideal per a veure-la tot sol o tota sola, en parella, amb amics o en família. L'únic requisit és tenir ganes de passar-ho bé.
De segur que, a Shakespeare, també li hagués agradat aquesta bogeria.

Entrades: 50% de descompte en el preu de l'entrada amb el carnet de la UV (+ un acompanyant). El dies 30 i 31 de març de 2016, preu especial de 5€ (aplicable a un acompanyant).

Organitza: Generalitat Valenciana i CulturArts

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística 

 


Irrational Man (VOS) a Ontinyent

 

Irrational Man

Versió original en anglès subtitulada en valencià

Director: Woody Allen

Amb Joaquin Phoenix, Emma Stone, Jamie Blackley, Parker Posey, Ethan Phillips, Julie Ann Dawson, Mark Burzenski, Gary Wilmes, Geoff Schuppert, David Pittu, Steven Howitt, Kaitlyn Bouchard, Ana Marie Proulx, Kate McGonigle, Tamara Hickey

dimecres, 23 de març de 2016, a les 18.00, 20.00 i 22.30 h
dijous, 24 de març de 2016, a les 18.00, 20.00 i 22.30 h
divendres, 25 de març de 2016, a les 18.00, 20.00 i 22.30 h
dissabte, 26 de març de 2016, a les 18.00, 20.00 i 22.30 h
dilluns, 28 de març de 2016, a les 18.00 h i 20.00 h

 LlocCineápolis El Teler (carrer del Pintor Segrelles, 1, Ontinyent)

Abe Lucas, un professor de filosofia en plena crisi existencial, troba de nou sentit a la vida en enamorar-se d'una de les seues alumnes. Poc després d'arribar a la universitat d'una petita ciutat, es relaciona amb dues dones: Rita Richards, una solitària professora que busca que la rescate del seu infeliç matrimoni; i Jill Pollard, que serà la seua millor estudiant i, molt aviat, la seua amiga més propera. Jill està enamorada del seu xicot, però troba tan irresistible la personalitat turmentada d'Abe que, fins i tot, quan el professor mostra clars símptomes de desequilibri mental, la seua fascinació per ell no fa més que créixer.

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant)

Organitza: Cine Club Utiye

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario