lunes, 17 de noviembre de 2014

Setmana cultural de l'Associació d'Astronomia

Setmana cultural de l'Associació d'Astronomia

L'Associació d'Astronomia de la Universitat de València, constituïda per l'estudiantat, comença dilluns 17 de novembre la seua setmana cultural dedicada a l'astrofísica moderna al Campus de Burjassot-Paterna. El programa d'activitats inclou diverses conferències, debats i sessions d'observació astronòmica.
Les primeres ponències correran a càrrec de Rebecca Azulay i Roger Mira - sobre astrofísica i contaminació lumínica, respectivament-, mentre que l'investigador de l'Institut de Física Corpuscular, IFIC (UV-CSIC) Alberto Aparici és l'encarregat de la conferència titulada 'L'univers primigeni i la inflació', el pròxim dimarts.

El professor del Departament d'Astronomia i Astrofísica Manel Perucho parlarà dimecres sobre galàxies actives i jets i Eva Montilla, del Servei d'Informació Bibliogràfica, farà un taller de recerca bibliogràfica específica divendres 21 de novembre, sessió amb la qual conclourà la setmana cultural.
 
Les conferències se celebraran al saló d'actes de la Facultat de Matemàtiques i les observacions astronòmiques, al costat de la cafeteria del Campus.
 
 
 
Universitat deValència
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario