lunes, 14 de septiembre de 2015

[Escriu-me] Comença la temporada al Teatre Micalet ‘Matant el temps’

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Matant el temps al Teatre Micalet...

 

 

Matant el temps

Direcció de Pepa Miralles

Amb Joan Gadea

Companyia la Dependent

Del 18 al 27 de setembre de 2015

Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

"Els escriptors diuen d'una manera bella el que tots sabem més o menys per experiència, que el nostre temps és breu i fugitiu i que faríem bé d'aprofitar-lo al màxim. Les excentricitats de Joan ens fan riure, però també ens provoquen la tendresa, perquè en el fons sabem que compartim les seues fòbies i preocupacions; la seua mediocritat és la nostra, i també ho és la voluntat de transcendència. Tempus fugit, diu l'adagi, d'acord, però no cal que ens assotem més del compte i mirem de passarho bé mentre que el viatge dura. Qui compra un bitllet a l'illa de Youkali emprèn una travessia cap a la nostàlgia i cap a l'esperança, però també és una reivindicació de la comèdia i les ganes de compartir amb els amics la festa de la vida." Pasqual Alapont

 

 

 

 Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la bibliotecaels Tarongers, aulari NordBlasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades en la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle. +INFO

 Organitza: Teatre el Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


I més teatre en valencià al Teatre Micalet...

 

 

 

Spaña

Una obra de Xavo Giménez

Amb Pau Blanco i Xavo Giménez

Companyia Purna Teatre

Del 7 al 12 d'octubre de 2015

Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte, diumenge i dilluns, 12 d'octubre,  a les 19.00 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Purna Teatre s'ha cansat ja de la lluita combativa, de l'humor feridor i del teatre protesta. Hem decidit tirar la tovallola. Bé, més que tirar la tovallola, posar-nos-la al cap i untar-nos el cos amb teràpia del teatre de la bona. Hem dissenyat un establiment termal. Un local replet de serveis de plaer on l'spañol ja no pensa, només gaudeix. On els problemes es deixen de costat i les cagades de les voreres es canvien per camins de roses.


Els Boxtrolls a Patraix

 

 

Cinema a Patraix a la fresca...

Els Boxtrolls

[The Boxtrolls]

Versió doblada en valencià

Per a tots els públics

97 minuts

Direcció: Graham Annable i Anthony Stacchi

divendres 18 de setembre de 2015 a les 21.30 h

Llocplaça de Patraix, València

Cheesebridge és una elegant ciutat de l'era postvictoriana, obsessionada pels diners, la classe i el més deliciós dels formatges pestilents. Sota els seus encantadors carrers empedrats viuen els Boxtrolls, uns monstres que ixen dels embornals a la nit per fer-se amb els béns més preuats dels habitants: els fills i els formatges.


Sempre Alice a Ontinyent

 

Cinema en valencià a Ontinyent

Still Alice

[Sempre Alice]

Versió original en anglès subtitulada en valencià

Direcció: Richard Glatzer, Wash Westmoreland

Julianne Moore, Alec Baldwin, Kristen Stewart, Kate Bosworth, Hunter Parrish, Erin Darke, Shane McRae, Victoria Cartagena, Stephen Kunken, Eha Urbsalu, Cali T. Rossen, Kristin Macomber, Cat Lynch, José Báez, Jamie Lee Petronis

dimecres 16 de setembre de 2015 a les 20.00 h - 22.30 h
dijous 17 de setembre de 2015 a les 20.00 h - 22.30 h
divendres 18 de setembre de 2015 a les 22.30 h
dissabte 19 de setembre a les 18.00 h - 20.00 h - 22.30 h
diumenge 20 de setembre de 2015 a les 18.00 h - 20.00 h LlocCineápolis El Teler (carrer del Pintor Segrelles, 1, Ontinyent)

Alice Howland està orgullosa de la vida que tant d'esforç li ha costat construir. Als cinquanta, és professora de psicologia cognitiva a Harvard i una experta lingüista de fama mundial, amb un marit reeixit i tres fills adults. Quan comença a sentir-se desorientada, un tràgic diagnòstic li canvia la vida, al mateix temps que la seua relació amb la  família i amb el món, per sempre. Amb elegància i delicadesa, l'autora ens acosta als sentiments dels qui pateixen Alzheimer i les seues famílies.

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant)

Organitza: Cine Club Utiye

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario