jueves, 10 de septiembre de 2015

[Escriu-me] S'ha obert el període de preinscripció als cursos de valencià 2015-16 de la Universitat de València

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


 

 

Del 8 al 21 de setembre de 2015 s'obri el període de preinscripció als cursos de valencià 2015-16 que organitza el Servei de Política Lingüística de la Universitat de ValènciaTeniu tota la informació corresponent i l'enllaç a la preinscripció en la pàgina dels cursos. Us recordem que aquesta activitat va adreçada a tots els col·lectius de la Universitat de València però que hi ha la possibilitat per a les persones sense cap vinculació d'inscriure-s'hi si s'adhereixen al col·lectiu Amics i Antics Alumnes.


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario