martes, 22 de septiembre de 2015

[Escriu-me] ‘Home, llar dolça llar’ a Patraix a la fresca

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Home, llar dolça llar a Patraix

 

 

Cinema a Patraix a la fresca...

Home, llar dolça llar

[Home]

Versió doblada en valencià

Per a tots els públics

94 minuts

Direcció: Tim Johnson

divendres 25 de setembre de 2015 a les 21.30 h

Llocplaça de Patraix, València

Quan l'alienígena més irritantment optimista de la galàxia fuig de la seua raça, es veurà forçat a formar equip amb una xicota adolescent molt cabuda. Aquests estranys fugitius acabaran salvant el planeta. Adaptació del popular llibre "The True Meaning of Smekday", d'Adam Rex.

   


El visionari. L'home que preveia l'economia mundial al Musical de Benimaclet

 

 

 Cinema en valencià a Benimaclet

The Forecaster

[El visionari. L'home que preveia l'economica mundial]

Versió original en anglès subtitulada en valencià

Direcció: Marcus Vetter, Karin Steinberger

dimecres 30 de setembre de 2015, doble sessió: a les 20.00 h i a les 22.00 h

 Lloccarrer del Baró de San Petrillo, 14, València

És possible que un ordinador prediga l'economia mundial? Martin Armstrong, un consultor de finances que amb 15 anys ja era milionari, va dissenyar durant els anys vuitanta un model de predicció d'alta precisió basat en el nombre pi. La seua reputació mundial va fer que els banquers més poderosos de Nova York el convidaren a formar part del seu grup per manipular les tendències dels mercats. Martin sempre en va rebutjar l'oferta. A la fi dels noranta, el FBI va entrar a sa casa per requisar els ordinadors i acusar-lo d'haver estafat 3.000 milions de dòlars utilitzant un esquema piramidal. Es tractava d'un intent d'amenaçar-lo? Volien evitar que fes públic el veritable esquema piramidal en el qual s'ha basat el deute mundial durant dècades? Les prediccions d'Armstrong fa anys que indiquen que l'1 d'octubre de 2015 hi haurà una crisi del deute que sacsejarà l'economia mundial.

Entrada lliure

Capacitat limitada

 Organitza: Centre Instructiu Musical de Benimaclet
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 


Nightcrawler a Ontinyent

 

Cinema en valencià a Ontinyent

Nightcrawler

Versió original en anglès subtitulada en valencià

Direcció: Dan Gilroy

Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Riz Ahmed, Bill Paxton, Kevin Rahm, Ann Cusack, Eric Lange, Anne McDaniels, Kathleen York, Michael Hyatt

dimecres 30 de setembre de 2015 a les 20.00 h - 22.30 h
dijous 01 d'octubre de 2015 a les 20.00 h - 22.30 h
divendres 02 d'octubre de 2015 a les 22.30 h
dissabte 03 d'octubre a les 18.00 h - 20.00 h - 22.30 h
diumenge 04 d'octubre de 2015 a les 18.00 h - 20.00 h LlocCineápolis El Teler (carrer del Pintor Segrelles, 1, Ontinyent)

Després de ser testimoni d'un accident, Lou Bloom, un apassionat jove que no aconsegueix trobar feina, descobreix el món del periodisme criminalista a la perillosa ciutat de Los Angeles.

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant)

Organitza: Cine Club Utiye

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


Matant el temps al Teatre Micalet...

 

 

Matant el temps

Direcció de Pepa Miralles

Amb Joan Gadea

Companyia la Dependent

Del 18 al 27 de setembre de 2015

Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

"Els escriptors diuen d'una manera bella el que tots sabem més o menys per experiència, que el nostre temps és breu i fugitiu i que faríem bé d'aprofitar-lo al màxim. Les excentricitats de Joan ens fan riure, però també ens provoquen la tendresa, perquè en el fons sabem que compartim les seues fòbies i preocupacions; la seua mediocritat és la nostra, i també ho és la voluntat de transcendència. Tempus fugit, diu l'adagi, d'acord, però no cal que ens assotem més del compte i mirem de passarho bé mentre que el viatge dura. Qui compra un bitllet a l'illa de Youkali emprèn una travessia cap a la nostàlgia i cap a l'esperança, però també és una reivindicació de la comèdia i les ganes de compartir amb els amics la festa de la vida." Pasqual Alapont

 

 

 

 Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la bibliotecaels Tarongers, aulari NordBlasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades en la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle. +INFO

 Organitza: Teatre el Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


I més teatre en valencià al Teatre Micalet...

 

 

 

Spaña

Una obra de Xavo Giménez

Amb Pau Blanco i Xavo Giménez

Companyia Purna Teatre

Del 7 al 12 d'octubre de 2015

Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte, diumenge i dilluns, 12 d'octubre,  a les 19.00 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Purna Teatre s'ha cansat ja de la lluita combativa, de l'humor feridor i del teatre protesta. Hem decidit tirar la tovallola. Bé, més que tirar la tovallola, posar-nos-la al cap i untar-nos el cos amb teràpia del teatre de la bona. Hem dissenyat un establiment termal. Un local replet de serveis de plaer on l'spañol ja no pensa, només gaudeix. On els problemes es deixen de costat i les cagades de les voreres es canvien per camins de roses.

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario