miércoles, 13 de febrero de 2013

DIA DE DARWIN 2013

DIA DE DARWIN 2013

    DIA DE DARWIN 2013

    Una iniciativa de l'Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, la Facultat de Ciències Biològiques, la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València i Acció Cultural del País Valencià, patrocinat per l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) i la Societat Catalana de Biologia.

    ACTIVITATS A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

    Al Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València, Sala Charles Darwin

    Dijous 14 de febrer a les 12.30h
    Conferència "Origen y evolución temprana de la vida"

    A càrrec
    d'Arturo Becerra, professor de la Universidad Nacional Autònoma de Mèxic (UNAM) i investigador visitant de l'Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva de la Universitat de València.

    L'evidència de vida més antiga a la Terra ronda els 3500 milions d'anys, microorganismes fossilitzats dels quals poca informació es pot extraure, especialment si el que busquem és entendre com i quan s'originà la vida al nostre planeta. L'estudi de l'evolució primerenca de la vida pretén indagar què va ocórrer en aquests primers milions d'anys, abordant interrogants com el tipus de material genètic o metabolisme que posseïen aquells éssers vius, saber si tenim un ancestre universal o l'origen de la cèl·lula eucariota. Durant la conferència es plantegen aquests temes i la manera com els biòlegs intenten resoldre'ls actualment.

    Universitat de València
    Unitat de Cultura Cientifica
    Càtedra de Divulgació de la Ciència
    C/ Amadeu de Savoia nº 4 2a planta
    46010 València
    Tel.963395000
    Fax. 963395008
    http://www.uv.es/cdciencia

    Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.  Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es


    No hay comentarios:

    Publicar un comentario