jueves, 16 de mayo de 2013

EXPOCIÈNCIA 2013

    Benvolgudes estudiantes i benvolguts estudiants,

Els preparatius per a EXPOCIÈNCIA 2013, la jornada de portes obertes del Parc Científic de la Universitat de València, estan en marxa. Un any més, les i els investigadors i tot el personal que treballa en aquest espai per a la innovació, ens conviden a conèixer, de manera lúdica, les seues capacitats i les seues infraestructures, a partir d'experiments, tallers i molt diverses activitats per a tots els públics.

Més informació a www.expociencia.org i https://www.facebook.com/expociencia.pcuv

En aquesta cinquena edició, EXPOCIÈNCIA us ofereix l'oportunitat de participar en l'organització d'aquest esdeveniment. En el cas de les i els estudiants de llicenciatura i diplomatura, podreu obtenir dos crèdits de lliure opció. Si t'interessa pots posar-te en contacte amb expociencia@uv.es

Esteu totes i tots convidats.

Esteban Morcillo
Rector de la Universitat de València

-----------------------------------

Estimadas i estimados estudiantes,

Los preparativos para EXPOCIENCIA 2013, la jornada de puertas abiertas del Parc Científic de la Universitat de València, están en marcha. Un año más, las y los investigadores y todo el personal que trabaja en este espacio para la innovación, nos invitan a conocer, de manera lúdica, sus capacidades e infraestructuras, a partir de experimentos, talleres y muy diversas actividades para todos los públicos.

Más información en www.expociencia.org y https://www.facebook.com/expociencia.pcuv

En esta quinta edición, EXPOCIENCIA os ofrece la oportunidad de participar en la organización de este evento. En el caso de las y los estudiantes de licenciatura y diplomatura, podréis obtener dos créditos de libre opción.

Si te interesa puedes ponerte en contacto con expociencia@uv.es

Estáis todas y todos invitados.

Esteban Morcillo
Rector de la Universitat de València


[Remitido por "Rectorat" <expociencia @ uv.es>]

1 comentario:

  1. hola qué pasos debemos seguir aquellos estudiantes que queramos conseguir los 2 créditos de libre elección de este evento??
    Gracias

    ResponderEliminar