viernes, 11 de octubre de 2013

INFOTRI: Guía Informativa sobre INVENCIONS BIOTECNOLÒG IQUES



 

 

NOVA PUBLICACIÓ

GUIA INFORMATIVA

 

INVENCIONS BIOTECNOLÒGIQUES

 

El Vicerectorat de Política Científica, a través de l'OTRI, ha publicat la 5a Guia informativa de la Col·lecció Guies Informatives Coneix R+D, editada en el context de les Aules d'Innovació.

Qüestions clau en matèria de ...

Invencions Biotecnològiques

La guia pretén ser un resum de què són les Invencions Biotecnològiques i en quin casos son protegibles. A més a més, ens orienta en el aspectes més destacats a tindre en compte a l'hora de protegir les invencions en relació al procediment a seguir.

La informació del fullet està dirigida al personal docent i investigador de la Universitat de València que puga tindre en perspectiva aquest tipus de protecció en propietat industrial i intel·lectual.

Les Aules d'Innovació són una iniciativa desenvolupada des del Vicerectorat d'Investigació, amb la intervenció de la OTRI, com a instrument de suport al desenvolupament del Pla Estratègic de Transferència de la UV i del Campus d'Excel·lència Internacional VLC/Campus, i amb la finalitat de difondre bones pràctiques en matèria d'R+D+i, alhora que promoure la cultura de la cooperació i l'emprendedurisme en la nostra universitat.

Descarregar guía en pdf

Visitar llistat de guies en html

Promover la cooperación y buenas prácticas en I+D+i colaborativa, protección industrial e intelectual, valorización y transferencia.

 
Mes informació:
www.uv.es/otri
otri@uv.es
Tlf: 963983447

 

________________________________________________

BUTLLETÍ D'ALERTA SOBRE CONVOCATÒRIES i ESDEVENIMENTS D'R+D+I es un producte d'informació editat per la OTRI de la Universitat de València, a fi de facilitar la participació dels grups d'investigació en les convocatòries públiques de R+D+I així com per a  difondre esdeveniments d'interès per als grups d'investigació de la UVEG (Subscripció a les llistes de distribució d'informació otri).

 

 



No hay comentarios:

Publicar un comentario